B Messenger Video Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
432 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.

B Messenger Video Chat, masaüstü bilgisayarınız ya da Android ve iOS cihazlarınızı kullanarak istediğiniz kişiler ile videolu sohbet edebileceğiniz oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android iletişim uygulaması.

3G, 4G, LTE ve Wi-Fi internet bağlantısı kullanarak ücretsiz videolu görüşmeler yapmanızı sağlayan uygulama, B Messenger üzerinde online herkes ile iletişime geçebilme olanağı sunuyor. Eğer sürekli konuşmak hatta viddeolu sohbet etmek istediğiniz kişiler varsa, onlara da uygulamayı önererek birlikte sabahlara kadar mesajlaşabilir ya da videolu görüşme yapabilirsiniz.

Elbette aynı kategoride yer alan Skype, Viber, Tango ve benzeri diğer uygulamalar olmasına rağmen, B Messenger Video Chat sunmuş olduğu yeni kişiler ile tanışma fırsatı sayesinde ortama yenilik getirdi. Uygulama üzerinde online olan diğer kullanıcılar ile tanışarak sohbet etme şansı bulacağınız uygulama belki de bir çok arkadaş edinmenizi sağlayabilir.

Videolu ve sesli görüşmeler dışında sade bir şekilde mesajlaşma amaçlı da kullanabileceğiniz uygulama üzerinden link gönderme gibi işlemleri çok rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Hem PC hem de mobil versiyonları olması nedeniyle çapraz platform desteği sunan B Messenger Video Chat, ihtiyaçlar doğrultusunda farklı amaçlar için kullanılabiliyor.

İster online toplantı, ister arkadaşlarınızla eğlenceli sohbetler, isterseniz deşehir dışındaki çocuklarınız ile görüşmek için kullanabileceğiniz uygulamayı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip denemenizde fayda olduğunu düşünüyorum.

Barış YANIK

B Messenger Video Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
10.7 MB DOSYA BOYUTU

B Messenger Video Chat, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak istediğiniz kişiler ile mesajlaşıp videolu sohbetler etmenizi sağlayan yararlı bir iOS iletişim uygulaması.

B Messenger Video Chat, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir videolu sohbet ve mesajlaşma uygulaması. Uygulamayı diğer benzer uygulamalardan ayıran özelliği ise hem listenizde ekli olan kişiler ile görüntülü sohbet ve mesajlaşma yapmanıza olanak sağlıyor, hem de uygulama üzerinde online olan diğer binlerce kullanıcıyla tanışma fırsatı sunuyor.

Sade tasarımı sayesinde basit bir kullanım sahip olan uygulamasının grafikleri de oldukça güzel görünüyor. Yakın çevrenizdeki kişileri uzaklığı ile birlikte görmenizi sağlayan uygulama, kişisel ve iş amaçlı kullanılabilir. Çocuklarınız, farklı şehirde yaşayan akrabalarınız, sevgtiliniz ya da konuşmak istediğiniz herhangi bir kişi ile videolu sohbet yapabilmenizi ya da mesajlaşmanızı sağlayan uygulama iPhone ve iPad sahipleri tarafından tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Ayrıca uygulamanın masaüstü bilgisayar ve Android versiyonları olduğu için çapraz platform desteği bulunuyor.

Tüm aramalarınızı ücretsiz olarak gerçekleştirmenizi sağlayan B Messenger Video Chat ile iletişime geçebilmek için yakın çevrenizdeki kişilere de uygulamayı yüklemelerini önerebilirsiniz. Böylece onlarla da uygulama üzerinden iletişime geçebilme şansı buluyorsunuz.

Uygulama ile iletişime geçebilmek için cihazınızın internete bağla olması gerekiyor. Wi-Fi üzerinden daha sağlıklı videolu görüşmeler yapabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

Eğer hem tanıdıklarınız ile iletişime geçebilmenizi sağlayacak hem de dünyanın dört bir köşesindeki kullanıcılar ile tanışmanızı sağlayacak bir videolu görüşme ve mesajlaşma uygulaması arıyorsanız, B Messenger Video Chat'e bir göz atın. Uygulama içerisinde ses ve video ayarlarını kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chitchit - Live for Video Chat

    Chitchit - Live for Video Chat, dünyadan ve ülkenizden yeni insanlarla tanışmanıza imkan sağlıyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    Andorid platformunda çalışabilen, yenilenmiş ve temiz arayüzü ile Facebook ve Gtalk arkadaş listelerinize ulaşarak tek program sayesinde konuşabilir, Facebook, Twitter, MySpace, foursquare gibi sosyal ağlarda durum güncellemenizi hızlıca ger
  • Messenger and Chat Lock

    Messenger and Chat Lock ile özel mesajlarınızı şifre ile koruyabilirsiniz
  • Turk Chat

    Turk Chat uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Dasher Messenger

    Dasher Messenger sayesinde sosyal çevremizle mesajlaşabilir, onlara GIF'ler, videolar gönderebilir ve aramızda kesintisiz bir iletişim ağı kurabiliriz.
  • Yahoo Messenger

    Yahoo Messenger, Yahoo'nun ücretsiz anlık mesajlaşma uygulaması.