B612

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59,224 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Selfie meraklılarına LINE tarafından sunulan B612 – Selfie with the heart 53 farklı filtre seçeneğiyle dikkat çeken bir özçekim uygulaması.

Selfie veya Türkiye'de anılmaya başlayan alternatifiyle özçekim yapmaya meraklıysanız B612 – Selfie with the heart isimli bu uygulama anılmaya değer özellikleriyle dikkatinizi çekebilecek bir uygulama. Envanterinde birçok filtre seçeneği barındıran ve Selfie kültürüne meraklı kullanıcıları için kullanım kolaylığını zirveye çıkaran bu uygulama sayesinde kolaj çalışmalarınızı da kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Çekmiş olduğunuz fotoğrafları da kolayca popüler sosyal medya platformlarında paylaşmanız mümkün.

Arayüz tasarımıyla da övgüyü hakkeden bir yapıya sahip olan B612 – Selfie with the heart, fotoğraflarınız için arzu ettiğiniz filtrelere kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Tam tamına 53 adet filtresi bulunan uygulamanın rastgele butonu sayesinde karşınıza çıkacak filtreleri denemenize de imkan tanınıyor. Fotoğraf üzerindeki renk ve ışıltı efektlerinin nereye odaklanacağını da kontrol etme fırsatınız var. Bulanıklaştırma efekti fotoğrafınızda ön plana çıkmasını istediğiniz kısımları tonlamanız da mümkün. Bazı uygulamaların ihmal ettiği sessiz çekim seçeneğinin de olması sayesinde siz Selfie fotoğrafınızı çekerken kimsenin gereksiz dikkatini çekmeyeceksiniz.

Alper Çetiner

B612

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21,114 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

B612, LINE tarafından geliştirilmiş, selfie'cilere özel ücretsiz kamera uygulamasıdır.

B612, popüler mesajlaşma uygulaması LINE'ın yaratıcıları tarafından geliştirilmiş selfie’cilere özel kamera uygulamasıdır. İsmini Küçük Prens adlı romanda baş rol karakterinin yaşadığı gezegenden alan uygulamada harika selfie çekimlerini mümkün kılan seçeneklerin dışında hiçbir gereksiz özellik bulunmuyor.

Kendilerini çekip sosyal ağlarda ve bloglarında paylaşmayı seven kullanıcılara yönelik bir kamera uygulaması olan B612, özçekim odaklı olduğundan iPhone’unuzun sadece ön kamerasını kullanıyor. Uygulamayı açtığınızda ön yüz kamerası otomatik olarak devreye giriyor. Fotoğrafınızı çekmek içinse ekranın herhangi bir noktasına dokunmanız yeterli oluyor. Çektiğiniz fotoğraflar otomatik olarak kaydedilmiyor. Arka arkaya çektiğiniz fotoğraflarınızın arkasından, gerçekten iyi çıktığınızı düşündüğünüz fotoğrafınızı kaydediyor ve sosyal ağlarda hızlıca paylaşıyorsunuz.

Telefonunuzun sesi açık olsa dahi selfie fotoğraflarınızı sessiz olarak çeken uygulamada 40’dan fazla filtre seçeneği bulunuyor. Rastgele seçilen filtreyi beğenmezseniz, basit kaydırma hareketiyle filtreler arasında geçiş yapabilir, beğendiğinizi uygulayabilirsiniz. Ayrıca tek bir karede farklı fotoğraflarınızı toplayan kolaj özelliği de mevcut. Kullanımı da son derece basit.

Erkan Calp

B612

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,333 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

B612, LINE'ın Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz sunduğu selfie uygulaması.

Ülkelere özel sticker çıkarmasıyla öne çıkan popüler ücretsiz mesajlaşma uygulaması LINE’ın mobil kullanıcılar için yayınladığı uygulamalardan biri olan B612, Windows Phone telefonunuzda en iyi selfie’ler çekmeye yardımcı oluyor. Sosyal ağ uygulamaları gibi tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabildiğimiz uygulamada birçok filtre, süsleme seçenekleri bulunmakta.

B612, Windows Phone telefonunuzda yerleşik gelen kamera uygulamasında aradığınız seçenekleri bulamıyorsanız alternatif olarak kullanabileceğiniz harika bir uygulama diyebilirim. Uygulama her ne kadar selfie çılgınlarına özel hazırlanmış bir uygulama gibi gözükse de arka kamera desteği de bulunmakta. Kameralar arasında tek dokunuşla geçiş yaparak eğlenceli anlarınızı çekip paylaşma şansına sahipsiniz.

B612 uygulamasında sosyal ağlardan aşina olduğumuz filtre (hangi filtreyi uygulayacağınıza karar veremiyorsanız rastgele filtre uygulama seçeneği mevcut) ve süslemelerin yanında kolaj seçeneği bulunmakta. Farklı açılardan çektiğiniz selfie’lerinizi tek bir kareye sığdırabiliyorsunuz. Uygulamanın dikkat çeken diğer bir noktası selfie çekerken zorlananlar için koyulduğunu düşündüğüm zamanlayıcı seçeneği. Telefonunuzla çok zor çekim yapacak pozisyonda olduğunuz vakit zamanlayıcıyı açarak ekrana dokunmadan çekim yapabilmek oldukça işe yarıyor.

Windows Phone telefonunuzda selfie çekerken ihtiyaç duyacağınız tüm seçenekleri sunan B612, ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı. Hatta Retrica'nın yerini alabilecek (tabii ki bu platformda) kadar kaliteli diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında