Baby Dino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Baby Dino, Android cihazlarınız üzerinde bebek bir dinozoru yetiştirmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir sanal bebek oyunu.

Bir zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi olan sanal bebekler artık mobil cihazlarımıza kadar geldi. Baby Dino, Android telefon ve tablet sahibi olan kullanıcıların bir bebek dinozor yetiştirip onun her şeyi ile ilgilenmesi gereken eğlenceli ve aynı zamanda ücretsiz bir oyun.

Özellikle çocuklara yönelik geliştirilen oyunda gerçek bir bebek yerine bebek dinozor yetiştiriyor ve onun her şeyi ile ilgileniyorsunuz. Geçici hevesler ile başlasanız bile alıştıkça aranızda bağ kuracağınız bebek dinozor oldukç sevimli. Fakat ağladığında biraz çirkin olabiliyor.

Uzun süreli oynamak için tercih edilebilecek oyunlardan bir tanesi olan Baby Dino, çocuklarınızın hem eğlenmesini hem de sorumluluk duygularının gelişmesini sağlıyor. Bunun dışında hayvan sevgisi sahibi olmayı da küçük yaşta öğrenebiliyorlar.

Bebek dinozorun beslenme, temizlik, oyun oynama ve uyku gibi tüm aktivitelerinden sorumlu olacağınız oyunda, aynı zamanda bebek dinozorun yaşayacağı evi de siz dekore edip kendi hayallerinizdeki evi inşa edebiliyorsunuz. Sanal bebek oyunlarına göre oldukça gelişmiş bir oyun olan Baby Dino'yu ücretsiz olarak indirip çocuklarınızla birlikte sevimli dinozoru büyütmeye başlayın.

Barış YANIK

Baby Dino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Baby Dino kendi bebek dinozorunuzu beslediğiniz bir sanak bebek oyunudur

Baby Dino oyunculara kendi bebek dinozorlarını yetiştirme ve onunla oynama imkanı veren bir mobil sanal bebek oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Baby Dino'da küçük bir bebek dinozorun bakımını üstleniyoruz. Bakımını üstlendiğimiz bebek dinozorun bütün ihtiyaçlarından sorumluyuz. Bebeğimiz sıkıldığında onunla farklı oyunlar oynayabiliyoruz ve onu eğlendirebiliyoruz. Bebeğimiz acıktığında ona yemek vermemiz ve onu beslememiz gerekiyor. Bunun yanında bebeğimizi düzenli olarak temizleyerek onun hijyenini sağlamamız da gerekli.

Baby Dino'da yetiştirdiğimiz bebek dinozorumuz gerçek tepkiler verebiliyor. Onunla ilgilendiğinizde bebeğinizin mutlu olduğunu görebiliyorsunuz. Uykusu geldiğinde yüzünden uykulu olduğunu anlayabiliyor, üzgün olduğunda suratının asık olduğunu görebiliyorsunuz. Bebeğinizin verdiği tepkilere göre onunla nasıl ilgilenmeniz gerektiğini anlayabilmektesiniz.

Baby Dino'da bebeğinize farklı kıyafetler giydirerek onun istediğiniz gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yaşadığı evi de tercihlerinize göre dekore edebiliyor, duvar kağıtları, mobilyalar ve süs eşyalarıyla donatabiliyorsunuz. Bahçeye çiçekler ekebiliyor, renki bir görünüm yaratabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde 15 farklı mini oyun ile hem siz eğlenebilirsiniz hem de bebeğinizi eğlendirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PINKFONG Dino World

    PINKFONG Dino World mobil cihazlarda oynanabilen çocuk oyunlarını bir araya getirmektedir
  • Baby Dream House

    Baby Dream House, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çocuk bakma oyunu.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Sweet Baby Girl Beauty Salon

    Sweet Baby Girl Beauty Salon, güzellik salonuna gelen kızların görünümlerini değiştirip onları güzelleştirmeniz gereken eğlenceli bir Android çocuk oyunu.
  • Baby Playground

    Baby Playground, çocukların severek oynayabileceği bir park kurma oyunu.
  • Baby Airlines - Airport City

    Baby Airlines - Airport City tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun.
  • Baby Toilet Race

    Baby Toilet Race, çocuklara kişisel temizliği öğretmek ve eğlenceli hale getirmek için hazırlanmış bir mobil oyundur.
  • Little Baby Doctor

    Little Baby Doctor, minik ve sevimli bebeklere bakacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.