Backbreaker 2: Vengeance

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Backbreaker 2: Vengeance, yeşil sahalarda koşup rakiplerinizi devirmeye yada geçmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Amerikan futbolu oyunu.

Backbreaker 2: Vengeance, birbirinden farklı oyun modları ile ister top taşıyıcıyı durdurmaya çalışacağınız isterseniz de sayı almak için sahanın sonunda yer alan çizgiyi geçmeye çalışacağınız çok eğlenceli bir Amerikan futbolu oyunu.

Backbreaker Football olarak çıkan ilk uygulamasına göre çok daha fazla geliştirilmiş olan bu ikinci versiyon da, özellikle fizik animasyonları ve grafikler oldukça başarılı. Yeni eklenen inktikam yani ''Vengeance'' modunda top taşıyıcısını yıkarak durdurmaya çalışabilirsiniz.

Eğlence ve heyecanın yanında stres atmanızı da sağlayan oyunda ilk oyunda bulunmayan yeni stadyumlarda bulunuyor. Oldukça sevilen ilk oyundan sonra daha gerçekçi grafiklere ve oynanışa sahip olan Backbreaker 2: Vengeance oyununu seveceğinizi düşünüyorum. Fakat bu oyunda, tıpkı ilk oyun gibi yine ücretli olarak satılır. 6.70 TL ödeyerek alabileceğiniz oyun ile Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Barış YANIK

Backbreaker 2: Vengeance

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Backbreaker 2: Vengeance, iPhone ve iPad sahiplerinin heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde amerikan futbolu oynamasını sağlayan keyifli bir oyun.

Backbreaker 2: Vengeance, ilk versiyonu olan Backbreaker Football ile milyonlarca kişi tarafından sevilen oyunun ikinci versiyonu. İlk versiyonuna göre çok daha gelişmiş olan bu versiyonda grafik kalitesi, tasarım, animasyonlar, hareketler ve oyun yapısı çok daha gelişmiş.

Yeni eklenen ''Vengeance'' yani intikam modunda topla ilerleyerek sayı almak yerine top taşıyıcı oyuncuyu durdurmak için mücadele veriyorsunuz. İş ve okul sonrasında oynayarak stres atabileceğiniz eğlenceli bir oyun olan Backbreaker 2: Vengeance'ın ücretsiz sürümü bulunmuyor. Bu nedenle oyunu oynamak isteyenler 1.99 TL ödeyerek satın alması gerekiyor.

Yenilenen grafikler ile birlikte oyuna yeni stadlar dahil olmuş. Ayrıca topu rakip savunma oyuncularından koruyarak sayı için ilerlerken karşınıza çıkan sadece savunma oyuncuları olmuyor. Engeller eklenen oyunda sayı almak ilk versiyona göre çok daha zor diyebilirim.

Kontrolünü sağladığınız oyuncu ile koşarak yada taklalar atarak rakip oyuncuları şaşırtabilir ve onları geçerek sayıya doğru ilerleyebilirsiniz. 100 adet yeni eklenen savunma dalgası sayesinde eğlencenin dibine vurmanızı sağlayan oyunda başarılı olmak için bir süre oynamanız gerekiyor. Aksi taktirde rakip savunma oyuncularının altında kalabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backbreaker Football

    Backbreaker Football, Android telefon ve tabletleri üzerinde Amerikan Futbolu oynamak isteyen kullanıcılara hitap eden başarılı ve eğlenceli bir oyun.
  • Samurai 2: Vengeance

    Samurai 2: Vengeance üst seviye grafikleri ve eğlenceli oyun yapısıyla öne çıkan bir Android oyunudur
  • Fit the Fat 2

    Fit the Fat 2, obez genci zayıflatmaya çalıştığınız bir spor oyunu.
  • Perfect Kick 2

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Shred! 2 - Freeride MTB

    Kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir bisiklet sürme oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!