Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
716 TOPLAM İNDİRME

Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP, iOS cihazlarınız ile birlikte kullandığınız WhatsApp uygulaması için birbirinden renkli arkaplan ve duvar kağıtları içeren oldukça etkileyici bir uygulamadır.

Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP, WhatsApp uygulamasını kullanan kişiler için WhatsApp arkaplanını değiştirmeleri için birbirinden güzel duvar kağıtları içeren oldukça güzel bir uygulamadır.

Kullanımı gayet basit olan uygulamayı, tüm kullanıcılar rahatlıkla kullanarak WhatsApp uygulamasının arkaplanına mükemmel duvar kağıtları koyabilirler.

Yapmanız gerekenler:

  • Uygulamayı indirerek içerisinden beğendiğiniz duvar kağıdını seçerek kaydetmelisiniz
  • WhatsApp'ı açarak sırasıyla; Ayarlar > Sohbet Ayarları > Duvar Kağıdı > Camera Roll adımlarını takip ettikten sonra istediğiniz duvar kağıdını seçerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Müthiş ve etkileyici duvar kağıtları sayesinde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı kullanırken çok daha fazla eğelenbilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backgrounds HD Wallpapers

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, iPhone ve iPad'lerinizin ekranlarını süslemek ve güzel göstermek için kullanabileceğiniz en iyi HD duvar kağıtlarını içinde bulunduran ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Game Wallpapers

    Game Wallpapers, oyuncuların 150 fazla oyuna ait HD kalitesindeki duvar kağıtlarını kontrol ederek beğendiklerini iPhone ve iPad'lerinin ekran görüntüsü olarak atayabilecekleri ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • 10000+ Wallpapers HD for iOS

    10000+ Wallpapers HD for iOS, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz olarak indirme imkanın sunan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Free Wallpapers for iOS 7

    Free Wallpapers for iOS 7, kullanıcıların iOS cihazlarını kişiselleştirmesine yardımcı olacak olan ücretsiz ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Repost and Save for Instagram

    Instagram'da gönderileri yeniden paylaşmak ve telefonunuza indirmek için Repost and Save for Instagram uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Password for WhatsApp Messages

    Password for WhatsApp Messages, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerindeki mesajlarımızı güvende tutmak üzere tasarlandı.
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.