10000+ Wallpapers HD for iOS

10000+ Wallpapers HD for iOS

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 186
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tick Tock Apps

10000+ Wallpapers HD for iOS, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz olarak indirme imkanın sunan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

10000+ Wallpapers HD for iOS, adından da anlaşıldığı üzere iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz indirme imkanı sunan yararlı bir uygulamadır. iOS cihazlarınızı kişiselleştirmenin en iyi yöntemlerinden biri olan duvar kağıtlarına uygulama üzerinden bakarak beğendiklerinizi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama iOS 7 için özel olarak optimize edilmiştir. Uygulama üzerinde binlerce farklı duvar kağıdına bakarak kendi zevklerinize uygun olanları hemen cihazlarınıza indirebiliyorsunuz.

Kullanıcılar farklı kategoriler altında istedikleri duvar kağıtlarını arayabilmektedirler. Ayrıca aramalarınızı özelleştirerek tam olarak istediğiniz duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Bu aşamadan sonra beğendiğiniz duvar kağıtlarını seçerek hemen cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulama üzerinde 50'den fazla kategori bulunmaktadır ve bu kategoriler altında binlerce duvar kağıdı bulunuyor.

Modern ve sış bir arayüze sahip olan uygulama, duvar kağıtları arasında kolayca gezinti yapabilmenizi sağlamaktadır. Eğer sizde iPhone ve iPad'lerinizi kişiselleştirmek ve daha güzel bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız 10000+ Wallpapers HD for iOS uygulamasını ücretsiz olarak indirip bir göz atmanızı tavsiye ederim.