Bacon Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerden oynanabilen Bacon Escape sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Bacon Escape aksiyon türünde sürükleyici ve eğlenceli bir oyundur.

Küçük bir domuzcuğun kapatıldığı hapishaneden kaçışının konu edildiği oyunda amacımız domuzcuğu özgürlüğüne kavuşturmak ve vaat edilen Mutluluk Ülkesine ulaştırmak. Ancak oyun boyunca hapishanenin gardiyanları kahramanımızı kovalıyor olacak.

Anlaşıldığı üzere koşma mekaniğinin üzerine kurulu olan oyunun kontrolleri de oldukça basit. Raylar üzerinde koşan domuzcuğun bulunduğu şeridi değiştirmek için dokunmatik ekranda istenen yöne dokunulması yeterli oluyor. Oyunda yer bölümlerde üç boyutlu manzaraların yanı sıra kovalayan gardiyanlar ve kahramanımızın bazı dostları da yer alacak.

Oyuncuların kolayca bağlanacağı Bacon Escape oyununda şimdilik az sayıda bölüm olması eleştiriliyor. Okyanus, çiftlik ve çöl gibi çeşitli konseptlerin yer aldığı 24’ten fazla bölüme güncellemelerle birlikte yenileri eklenebilir. Bu sürükleyici oyunu Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Bacon Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Bacon Escape iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlardan oynanabilen eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen aksiyon oyunu Bacon Escape, hem yeni başlayanlara hem de tecrübeli oyunculara hitap eden eğlenceli bir mobil oyun.

Koşarak kaçma mekaniği temelinde geliştirilen oyun geçen yıl App Store’da en iyi mobil oyun seçilen Mr. Crab 2’nin yapımcısı olan Illusion Labs imzası taşıyor. Oyunun ana kahramanı olan domuzcuk lanetli bir hapishaneden kaçıyor. Daha sonra domuzcuğun kaçışına yardım ettiğimiz oyunda kahramanımızın ardından kovalayan gardiyanlara yakalanmamanız gerekiyor. Ayrıca oyun boyunca renkli koyun, sosisli sandviç satan domuz gibi çeşitli dostlarla da karşılaşacaksınız. Bu aksiyon dolu kovalamacanın sonunda ise kahramanımız hem özgürlüğüne hem de Mutluluk Ülkesine kavuşmuş olacak.

Durmaksızın kovalamacanın yaşandığı Bacon Escape oyununun kontrolleri de oldukça basit. Tecrübeli oyuncuların hemen adapte olacağı oyunda yeni başlayanların ise belli bir şeritte seyreden kahramanın yönünü değiştirmek için dokunmatik ekranda istenilen yöne dokunulması yeterli olacaktır. Elinizden bırakmak istemeyeceğiniz Bacon Escape mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bacon May Die

    Komik karakterler eşliğinde aksiyon dolu parkurlarda mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Prisoner Escape Story 2016

    Prisoner Escape Story 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Escape from Doom

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Escape Mission 2016

    Escape Mission 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Raccoon Escape

    Raccoon Escape, rakunu kurtarmaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Colossus Escape

    Colossus Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur