BADLAND 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME

BADLAND 2, ödüllü aksiyon macera oyunu BADLAND'in devamı ve Android platformunda ücretsiz.

BADLAND 2, bulmacaları çözerek ilerlediğiniz aksiyon yüklü macera oyunu ve görsel açıdan kalitesini ortaya koyan bağımsız bir yapım. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda fantastik dünyada birbirinden tehlikeli elementlerden kaçınarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Ödüllü aksiyon macera oyunu BADLAND’in gelişmiş grafikler, oynanış dinamikleri, zorlaştırılmış bölümlerle güncellenmiş sürümü olarak karşımıza çıkan devam oyununda yine fantastik dünyanın kapılarını aralıyor; buz, alev püskürten makineler, magma, çarklar, testereler, şeklimizi değiştiren portallar dahil pek çok engeli atlatmak için üstün yeteneklerimizi kullanıyoruz.

Sezgisel çift dokunuşla kontrol sistemi ve buna göre tasarlanmış özel bölümleriyle de dikkat çeken BADLAND 2, fizik tabanlı bulmaca öğeleri içeren ilerlemeli oyunlardan keyif alan herkesin oynaması gereken bir oyun.

Erkan Calp

BADLAND 2

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
513 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

BADLAND 2, Apple'dan tasarım ödülü alan bağımsız platform oyunu BADLAND'in devamı.

BADLAND 2, Apple’dan tasarım ödülü alan bağımsız platform – bulmaca oyunu BADLAND’in devamı niteliğinde hazırlanmış ve ilk olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Yeni tuzaklarla dolu göz kamaştıran dünyada maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hayatta kalmayı başarmak her zamankinden daha da zor.

Apple editörlerinin seçtikleri oyunlar arasında olna BADLAND’in devam oyununda çok daha hareketli olmamızı gerektiren çok daha fazla engel, olası tuzak içeren bölümlerle karşılaşıyoruz. Sıvılar, ateş püskürtücüler, don, magma, su ve hacimsel yanan ışık gibi yeni elementlerden kurtulmaya çalışıyoruz. Ölümcül uçurumlardan aşağı düşmemek için her türlü uçma kaçma hareketini yapıyoruz.

Yenilikçi çift dokunmalı kontrol sistemine sahip olan zorlu platform oyununda tek başımıza oynabilmenin yanı sıra arkadaşlarımıza meydan okuyabiliyor, eş zamanlı olmayan online etkinliklere katılabiliyoruz. iCloud desteği sayesinde iPhone’umuzda yarım bıraktığımız oyuna iPad’imizden devam edebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BADLAND

    BADLAND yaratıcı yapısı ile ödül kazanmış başarılı bir bulmaca/platform oyunudur.
  • Badland Brawl

    BADLAND evreninde klonlar savaşıyor.
  • Fieldrunners 2

    Fieldrunners 2, strateji, aksiyon, bulmaca ve kule savunma oyunlarının karışımı olarak Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli bir oyundur.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.