BaldBooth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,009 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

BaldBooth ile fotoğraflarınızı kelleştirebilirsiniz

BaldBooth fotoğraflarınızı işleyerek eğlenceli anlar yaşamanızı sağlayacak bir saç kesme uygulamasıdır.

BaldBooth aslında fotoğraflarınızı eğlenceli bir yolla değiştiren bir resim editörüdür. Uygulama ile fotoğraflarınızda saçları keserek kişileri kel gösterebilirsiniz. Kelleştirme işlemini birkaç dokunuş ile yapabildiğiniz uygulama basit bir kullanım sunmaktadır.

Uygulama yüz tanıma sistemi sayesinde fotoğraflarınızda kelleştirmek istediğiniz yüzlerin hatlarını otomatik olarak belirlemektedir. Bu adımdan sonra saç kesim işlemine başlayabilirsiniz ve eğlenceli tablolar yaratabilirsiniz. Dönüştürme işlemi anında yapılmaktadır ve herhangi bir internet bağlantısı gerektirmemektedir.

BaldBooth çalışmalarınızı telefonunuzun galerisine kaydetmenize imkan verir. Bunun yanında programın açılış ekranında daha önceden yapılan çalışmalar önceki ve sonraki halleri ile listelenir. BaldBooth ile fotoğrafları kelleştirme işlemini bitirdiğinizde telefonunuzu sallayarak görüntünün önceki hali ve sonraki hali arasında geçiş yapabilir, böylece iki görüntüyü kolayca karşılaştırabilirsiniz. Son olarak çalışmalarınızı Facebook, Twitter veya e-posta yoluyla paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

BaldBooth

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
288 TOPLAM İNDİRME
15.5 MB DOSYA BOYUTU

BaldBooth ile fotoğraflarınızı kelleştirebilirsiniz

Eğer birgün saçlarınız döküldüğünde nasıl bir görünüme sahip olacağınızı merak ediyorsanız BaldBooth hoşunuza gidecek eğlenceli bir kelleştirme ve saç kesme uygulamasıdır.

BaldBooth aslında fotoğraflarınıza normalde karışık işlemlerle uygulanan değişiklikleri oldukça pratik hale getiren bir resim editorüdür. Program birkaç dokunuş sonucu resimlerdeki saçları yoketmenize imkan tanıyan kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu arayüz sayesinde telefonunuzun ya da tabletinizin galerisinden fotoğraflar seçerek fotoğraflarıdaki kişileri kel hale getirebilirsiniz. Uygulama ayrıca mobil cihazınızın kamerası ile uygulamaya özel fotoğraflar çekmenize de izin verir.

BaldBooth sayesinde küçük şakalar hazırlayabilirsiniz. Uygulamanın sahip olduğu yüz tanıma sistemi fotoğraflardaki yüzleri otomatik olarak algılar. Otomatik tanımlamanın mümkün olmadığı durumlarda ise kullanıcının el ile ayarlamasına imkan veren uygulama daha sağlıklı sonuçlar elde etmeniz için olanak sağlar. BaldBooth ile hazırladığınız kelleştirilmiş fotoğrafları uygulamanın ana ekranında listelenmiş olarak bulabilirsiniz. Ayrıca bu çalışmaları cihazınıza kaydedebilir ve Faecbook, Twitter gibi sosyal medya kanalları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli ses kayıtlarına sahip olan bir uygulama
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.