Baldify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
521 TOPLAM İNDİRME
26.8 MB DOSYA BOYUTU

Baldify ile fotoğraflarınızı kel hale getirebilirsiniz

Baldify kullanıcılara fotoğraflarını kelleştirme imkanı sunan ve eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olan komil bir uygulamadır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olan Baldify fotoğraflarınızı sadece kel yapmakla kalmıyor, onları canlandırılmış 3 boyutlu animasyonlara çeviriyor. Uygulama ile kelleştirip can verdiğiniz resimler gülümsüyor, esniyor ve daha birçok farklı hareket gerçekleştiriyor.

Uygulama bize galerimizde bulunan fotoğrafları kelleştirme imkanı verdiği gibi kameramız aracılığıyla kel hale getirebileceğimiz yeni fotoğraflar çekebilme imkanı da sunuyor. Baldify'da sadece kel yapmanın haricinde yaşlandırma, bıyık ve kaş ekleme gibi farklı efektler de yer almakta. Bu efektleri birleştirerek eğlence kat sayısını arttırabiliyorsunuz.

Baldify ile hazırladıınız çalışmalarınızı uygulama içerisinden kolayca paylaşabiliyorsunuz. Baldify MMS ve s-postanın yanında YouTube, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya servislerini de desteklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BBC Horizons

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Meddah

    Meddah uygulamasında, birçok farklı kategoride sunulan şaşırtıcı hikayeleri dinleyebilirsiniz.
  • Firework

    Eğlenceli videolar izleyebileceğiniz bir mobil uygulama
  • Surprise Me!

    Eğlenceli seslerin yer aldığı bir uygulama
  • tvtag – formerly GetGlue

    iOS cihazlar için eğlence aktivitelerini paylaşma uygulamasıdır.
  • Vidivodo

    Vidivodo, iPhone ve iPad cihazlarınızda birbirinden güzel videolar izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Roku

    Roku kanalı ile film listenizi özelleştirin.
  • Dubblaj

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulaması olan Dubblaj, komik videolar çekip üzerlerine kahkahalar atacağınız dublajlar yapmanızı sağlıyor.