Baldur's Gate: Enhanced Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
345 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz geliştirilmiş Baldur's Gate oyunudur.

Rol yapma oyunu denince akla ilk gelen oyunlardan olan Baldur's Gate, 90'ların ve 2000'lerin en hit oyunlarından bir tanesiydi. O zamanlar bilgisayar oyunları çok daha revaçtaydı fakat artık mobil oyunların yükselişini görüyoruz. Bu yüzden de Baldur's Gate oyunu Android cihazlar için yeniden dizayn edildi.

Bilmeyenler için Baldur's Gate, oyun yapısı ve tarzı bakımdan Dungeons & Dragons benzeri bir oyun diyebiliriz. Hikaye, bilgisayar oyunuyla aynı: üvey babası tarafından yetiştirilmiş bir kahramanı canlandırıyorsunuz. Bu kahraman bütün hayatı boyunca Candlekeep'ten dışarı çıkmamış ve sürekli babası tarafından tehlikelerden korunmuş.

Fakat en nihayetinde bazı gizemli sebeplerden dolayı evinden ayrılmak zorunda kalıyor ve siz de böylece kendinizi savaşın ortasında buluyorsunuz. Böylece başlayan b uyoun 1998 yılında çıkmış ve artık daha iyi grafikler ve arayüzle mobil cihazlarınızda da oynayabilirsiniz.

Orijinal 60 saatlik oyunun yanında ayrıca Tales of the Sword Coast, The Black Pits, Brothers Lost gibi bazı ek oyunlar da bulunmakta. Oyunu daha önceden oynadıysanız ve sevdiyseniz, veya Android cihazınızda keşfetmek üzere yeni bir rol yapma oyunu arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Baldur's Gate: Enhanced Edition

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
1.79 GB DOSYA BOYUTU

Baldur's Gate: Enhanced Edition klasik rol yapma oyununun iPad için yeniden tasarlanmış halidir

Baldur's Gate: Enhanced Edition bilgisayar oyunlarının altın çağında çıkış yapmış, çıktığında rol yapma oyunu standartlarını belirleyen klasik bilgisayar oyunu Baldur's Gate'nin iPad için yeniden işlenmiş versiyonudur.

RPG türünde bir oyun olan Baldur's Gate: Enhanced Edition Dungeons & Dragons altyapısına sahiptir ve orjinal oyunun hikayesini aynen oyun severlere sunmaktadır. Oyunda bir üvey baba tarafından yetiştirilmiş kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız hatırlayabildiği bütün hayatı boyunca taş duvarlarla çevrili Candelkeep'te bulunmuş, dünya onun için sadece bu duvarların içerisinden ibaret olmuştur. Kahramanımızın üvey babası olan Gorion ise kahramanımızı kötülükten koruyabilmek için elinden gelen herşeyi yapmıştır.

Fakat bütün bunlar değişmek üzeredir. Gizemli sebeplerden ötürü evimizden ayrılmak zorunda kalmışızdır ve kendimizi yaşadığımız Sword Coast'ı savaşın eşiğine getiren bir çatışmanın içerisinde bulmuşuzdur. Kaynağı belli olmayan bir demir yokluğu Baldur's Gate şehrini Amn ile savaşa itmiştir ve bu esnada hayal edebileceğimizden çok daha şeytani bir şey harekete geçmiştir... 

İlk olarak 1998 yılında çıkış yapan Baldur's Gate, RPG sevenler için bir başyapıt olmuş ve derin ve eşsiz hikayesi ile milyonlarca oyun severin gönlünde taht kurmuştur. Baldur's Gate: Enhanced Edition bize bu heyecanı geliştirilmiş ve çok daha iyi görünen grafikler ve arayüz ile yeniden yaşama imkanı sunuyor.

Baldur's Gate: Enhanced Edition orjinal oyunun 60 saatlik epik hikayesinin yanında oyun için yayınlanmış şu genişleme paketlerini de içeriyor:

  • Tales of the Sword Coast:
    Masallara konu olmuş Durlag's Tower'ı ve orjinal ek paketteki birçok farklı mekanı keşfedin
  • The Black Pits:
    Bu ek pakette kaçırılmış olarak hikayeye giriyoruz ve Baeloth'un olağanüstü arenasında savaşmaya zorlanıyoruz. Onlarca farklı canavarın yanında bizim gibi aynı kadere mahkum olmuş diğer maceracılar da karşımıza çıkıyor ve özgürlüğümüzü kazanmak için her yolu deniyoruz.
  • Brothers Lost:
    Bu ek pakette güneş ruhu keşişi Rasaad yn Bashir'e yardım elimizi uzatarak Cloud Peaks'te kayıp kardeşini aramasına destek oluyoruz.
  • Neera and the Red Wizards:
    Bu ek pakette yabani büyücü Neera'yı Thay'ın korkunç kırmızı büyücülerinin acımasız emellerinden kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Path of the Bloodied:
    Bu genişleme paketinde kara muhafız Dorn Il-Khan'a katılarak ona Luskan'da ihanet edenlerden intikam almasına yardımcı oluyoruz.
  • Gallery of Heroes:
    Gallery of Heroes ek içeriği Icewind Dale'de görev almış sanatçı Jason Manley tarafından oluşturulmuş 11 adet özel karakter portresini içeriyor.

Baldur's Gate: Enhanced Edition yüksek çözünürlük yazı tipleri, geliştirilmiş arayüz, dinamik yakınlaştırma gibi birçok hoş geliştirmeyi oyun severlere sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baldur's Gate II

    Baldur's Gate II derin bir hikayeye sahip olan bir rol yapma oyunu klasiğidir
  • Planescape: Torment: Enhanced Edition

    Planescape: Torment: Enhanced Edition mobil cigazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Icewind Dale: Enhanced Edition

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • GATE SIX

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Multicraft: Pocket Edition

    Multicraft: Pocket Edition ücretsiz bir sandbox oyunudur
  • Mynncraft : Pocket Edition

    Mynncraft : Pocket Edition mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur