Ball King

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Ball King'te birbirinden ilginç objeleri kullanarak basket atmaya çalışıyoruz.

Ball King, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli fakat bir o kadar da zorlu bir beceri oyunu.

Her yaştan oyunseverin hoşuna gidebilecek türden bir atmosfere sahip olan oyunda basketbol temasına yer verilmiş. Temel amacımız mümkün olduğunca fazla sayı yapmak fakat bunu yapmak pek kolay olmuyor çünkü her atışımızdan sonra pota yer değiştiriyor ve yeniden nişan almak zorunda kalıyoruz. Zaten oyunu zor kılan da bu detay.

Oyunun en fazla dikkatimizi çeken noktası, oyunculara ilginç bir deneyim yaşatmak adına öne çıkardığı mizahi tarafı. Basketbol oyunu olduğunu belirtmiştik fakat oyunda basketbol topuna ek olarak akla hayale gelmeyecek objeler kullanıyoruz. Bunlar arasında akvaryumlar, plastik ördekler, sahanda yumurtalar, tavuk butları, kurukafalar, kekler ve hatta floppy diskler var. Tüm bu objeleri potaya gönderip sayı almak için kullanıyoruz.

Ball King'te mücadele ettiğimiz ortamlar sürekli olarak değişiyor ve bu şekilde daha uzun soluklu bir oyun deneyimi yaşamış oluyoruz.

Emircan Erdoğan

Ball King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
52.8 MB DOSYA BOYUTU

Ball King, nostaljik atmosferiyle dikkat çeken, eğlenceli bir beceri oyunu.

Ball King, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, retro karakteriyle öne çıkan bir beceri oyunu. Basketbol teması üzerine kurulu olan bu beceri oyununu hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerine tamamen ücretsiz olarak oynayabiliyoruz.

Esprili ve mizahi yönü ağır basan bir oyun olan Ball King'te her ne kadar basketbol oynuyor olsak da top olarak kullandığımız nesneler basketbol topundan oyuncak ördeklere kadar uzanan geniş bir skalaya dağılmış. Akvaryumlar, kurukafalar, tenis topları ve hatta floppy diskler dahi top olarak kullanabileceğimiz nesneler arasında. Oyunda her sayı yaptığımızda potanın yeri değişiyor. Bu da demek oluyor ki her seferinde yeniden nişan almalı ve atış açımızı ona göre ayarlamalıyız.

Toplar kadar mekanlar da epey çeşitli. Sürekli aynı ortamlarda oynamıyoruz. Bu da oyunun kısa sürede sıkıcı bir hal almasına engel oluyor.

Ball King'in en çok hoşumuza giden noktası oyun esnasında beklenmedik zamanlarda çıkıp oyun keyfini öldüren reklamlara sahip olmaması. Ücretsiz olarak indiriyor ve hiçbir ek ödeme yapmadan saf bir oyun deneyimi yaşıyoruz.

Basketbol oynamaya ilgi duyuyorsanız ve basketbol oyunlarına merakınız varsa Ball King'i mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 8 Ball King

    8 Ball King, Android mobil cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android bilardo oyunu.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.