Ball Mayhem!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan Futbol oyunu bu kadar eğlenceli olabilir!

Ball Mayhem!, Voodoo’nun mobil platforma çıkardığı spor oyunlarından biri. Amerikan Futbolunu seven sevmeyen herkesi buluşturan oyunda maçlar sadece 2 dakika sürüyor. Bu süre içerisinde topu kaptığınız gibi gol çizgisine ulaşmanız gerekiyor.

Amerikan Futbolu oyununu sevmeyenleri bile ekran başına kilitleyecek bir yapım Ball Mayhem!. Android telefonunuza ücretsiz indirip internetsiz oynayabileceğiniz oyunda touchdown yapmaya diğer bir deyişle gol çizgisine top elinizde ayak basmaya çalışıyorsunuz. Topu almanızla birlikte sizi sıkı markaja alan rakip oyuncuların sayısı epey fazla. Onlara çarpmadan gol çizgisine ulaşıp sayı yapmak çok zor. Son derece kıvrak olmalı, ne kadar dayanıklı olduğunuzu göstermelisiniz. Maçların süresi başta da dediğim gibi 2 dakika. 2 dakika içinde mümkün olduğunca fazla sayı yapmaya çalışıyorsunuz. Bu arada oyuncunuzu kontrol etmek için parmağınızı sürüklüyorsunuz.

 

Erkan Calp

Ball Mayhem!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
244.5 MB DOSYA BOYUTU

Amerikan Futbolu hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Ball Mayhem!, Voodoo’nun basit görselli, kolay oynanışlı eğlence dozu yüksek spor oyunu. Amerikan Futbol oyununun basitleştirilmiş, ilgi duymayanların bile dikkatini çekeceğini keyifle oynayacağını düşündüğüm arcade oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir!

İnternete gerek duymadan oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir spor oyunu Ball Mayhem!. Voodoo’nun olmasıyla gerçekçi grafikler, oynanışa sahip Amerikan Futbolu oyunu olmadığını tahmin etmişsinizdir. Mavi ve kırmızı iki takım var. Maçlar da iki dakika sürüyor. Oynanış basit gibi görünüyor; çünkü tek yaptığınız sağa sola koşturarak topu gol çizgisine ulaştırmak lakin peşinizden kovalayan o kadar fazla oyuncu var ki bunu kolayca yapamıyorsunuz. Yere yığılmadan top elinizde çizgiye ulaşmak çok zor. Süre sonunda en fazla touchdown yapan takımın kazanan olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada
  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.
  • Swish Ball

    Tiltle basketbolu karıştıran eğlenceli bir mobil oyun
  • Zombie Ball

    Zombie Ball, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombili basketbol oyunu.
  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Ball Pass 3D

    Önünüze çıkan engellerden pas atın.
  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.
  • 8 Ball King

    8 Ball King, Android mobil cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android bilardo oyunu.