Ball Pass 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Önünüze çıkan engellerden pas atın.

Üst üste kaç üçe kadar alabilirsiniz? Çemberden ayrıl, 3 puanlık bir atış çizgisi al ve bir basketbol yıldızı ol. Serbest atış müsabakasına katılın, çemberleri sallayın ve serbest atış çizgisinden olabildiğince fazla puan kazanmaya çalışın.

Göreviniz basit: Parmağınızı akıllı telefonunuzun veya tabletinizin ekranında kaydırın, noktaya puan vermek için topa yön verin. Kaçırmayın çünkü baştan başlamak zorunda kalacaksınız. Çembere ateş etmeye başlayın ve kendi puanınızı yükseltmeye çalışın.

Üst üste 3 atış yapın ve yaptığınız her havalı atış ile +3 bonus kazanın. Çizgiyi geçmeyin ve top için inanılmaz kişileştirme için paraları toplayın. +10 adet kilitlenebilir basketbol arasından seçim yapın ve her maçta farklı biriyle oynayın. Faul'un arkasında profesyonel bir basketbol oyuncusu gibi hissedin, baskıyı hissedin, eğlenceyi hissedin!

Ömer Dursun

Ball Pass 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Önünüze çıkan engellerden pas atın.

Üst üste kaç tane üçe kadar alabilirsiniz? Çemberden ayrıl, 3 puanlık bir atış çizgisi al ve bir basketbol yıldızı ol. Serbest atış müsabakasına katılın, çemberleri sallayın ve serbest atış çizgisinden olabildiğince fazla puan kazanmaya çalışın.

En iyi pas atma oyunlarından birinin basketbol arcade modunda, oyuncuya 3 atış yaptırılır. Bu topların her biri halkaya dokunmadan sepete düşerse, oyuncu ekstra bir top kazanır. Top sepeti kaçırırsa, oyuncunun 3 hakkı sonucunda görev iptal olacak. Bu zorlu pas atışlarını yapabilir misiniz?

En gerçekçi fizik size en iyi ve en gerçekçi top atış deneyimini sunacak. Kendinizi her yerde ve her zaman eğitin. Faul'un arkasında profesyonel bir basketbol oyuncusu gibi hissedin, baskıyı hissedin, eğlenceyi hissedin!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Footy Ball: Pass Pass Soccer

    Bu futbol oyununda kurallar yok, oyuncular hiç yorulmuyor.
  • Ball Brawl

    Kuralsız bir futbol oyunu oynayacağız.
  • Zombie Ball

    Zombie Ball, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zombili basketbol oyunu.
  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.
  • Space Ball

    Uzay boşluğunda kıyasıya maçlara çıkabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • 8 Ball King

    8 Ball King, Android mobil cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android bilardo oyunu.
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • 8 Ball Hero

    Eğlenceli bilardo maçları yapabileceğiniz ve birçok farklı turnuvaya katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.