Ball Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Ball Tower, yuvarlanarak ilerleyen topu platformda tutmaya çalıştığınız zorlu bir mobil oyun.

Ball Tower, düşerek ilerleyen topu olabildiğince uzun süre platformda tutmaya çalıştığımız becerinin yanı sıra odaklanma, sabır gerektiren bağımlılık yapıcı bir mobil oyun.

Ketchapp’ın basit görselli zorlayıcı oyunlarını anımsatan yapımda kulenin tepesinden düşen topu kurtarmaya çabalıyoruz. Kulenin tepesinde iken yaptığımız ufak dokunuşla birlikte yuvarlanmaya başlayan ve gittikçe hızını artıran topu platformda tutmak elbette kolay olmuyor. Her ne kadar topun ilerlemesi için yaptığımız tek şey yön vermek olsa da platformun yapısı işimizi oldukça zorlaştırıyor.

Android cihazların yanı sıra televizyonda da sıralı olarak oynanabilen oyunda topun yönünü değiştirmek için ekranın herhangi bir noktasına bir kere dokunmamız kafi oluyor. Top kendinden hızlandığından sadece bir sonraki bloklara göre yönlendirmeyi sağlıyoruz.

Erkan Calp

Ball Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Ball Tower, yuvarlanan topu platformda tutmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Ball Tower, genellikle beceri gerektiren zorlayıcı oyunlarla karşımıza çıkan BoomBit’in imzasını taşıyan top oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyun vakit geçirmek için birebir ve küçük ekranlı iPhone’da dahi rahatlıkla oynanabiliyor.

Toplu taşıma araçlarında, arkadaşınızı beklerken, iş arasında açıp oynayabileceğiniz türde bir oyun Ball Tower. Görsel açıdan zayıf olsa da oynanışıyla bu açığını kapatan yapımda kulenin üzerinden bıraktığımız topu platform üzerinde olabildiğince tutmak için uğraş veriyoruz.

Top bloklar üzerinden yuvarlanarak ilerlediğinden durma lüksü yok. Yaptığımız ufak dokunuşlarla yönünü değiştirip ilerlemesini sağlıyoruz. Gerek platformun yapısı, gerekse de topun hızı kolaylıkla düşerek ilerlememizi engelliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.