Balls Bounce Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu

Balls Bounce Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir beceri oyunu olan Balls Bounce Bricks, tuğlaları kırarak ilerleyebileceğiniz bir oyundur. Yüzlerce zorlu bölüme sahip olan oyunda tuğlaları kırarak puanlar kazanıyorsunuz. Vakit geçirmek için birebir olan oyunda eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kendine has atmosferiyle dikkatimizi çeken oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Blokları aşağı değmeden yok etmeniz gereken oyunda dikkatli de olmalısınız. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda süre sınırı olmadan dilediğiniz gibi vakit geçirebiliyorsunuz. Minimalist grafikleri ve renkli animasyonlarıyla da göz alıcı bir etkiye sahip olan Balls Bounce Bricks mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Balls Bounce Bricks oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Balls Bounce Bricks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
208 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapıcı bir tuğla kırma oyunu

Balls Bounce Bricks, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir tuğla kırma oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Becerilerinizi sınayabileceğinizi düşündüğüm eğlenceli ve sürükleyici bir mobil arcade oyunu olan Balls Bounce Bricks, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda tuğlaları kırarak ilerliyor ve yüzlerce zorlu bölümü tamamlamaya çalışıyorsunuz. Vakit geçirmek için birebir olan oyunda tüm blokları yok etmek için mücadele ediyorsunuz. Minimalist grafikleri ve renkli animasyonlarıyla da karşımıza çıkan oyunda hoş bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm Balls Bounce Bricks oyununu kaçırmayın.

Balls Bounce Bricks oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balls Bounce

    Tuğlaları tek vuruşta kırın.
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • Balls Control

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Love Balls

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Bounce House

    Yeteneklerinizi sınayabileceğiniz keyif dolu bir beceri oyunu
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu