BallTune

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
2.8 MB DOSYA BOYUTU

BallTune uygulaması ile Android akıllı telefonunuzu kullanarak futbol topunuzun basıncını ölçebilirsiniz.

BallTune uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz en ilginç uygulamalardan bir tanesi ve bilhassa futbolla ilgilenenlerin hoşuna gidecektir. Temel olarak elinizde bulunan topun ne kadar şişirildiğini ölçebilen uygulama, böylece keyifli bir şekilde futbol oynayabilmek için futbol topunuza ne kadar hava basmanız gerektiğini size bildiriyor.

Bu işlem için telefonunuzun kamerasından faydalanan uygulama, topun belli bir yükseklikten düştüğünde sergilediği davranışları gözlemliyor ve böylece topun doğru hava basıncına sahip olup olmadığını belirleyebiliyor. Uygulama hazırlanırken gerçekleştirilen testlerden elde edilen istatistikler bu konuda uygulamaya yardımcı oluyor ve standartlara uygun bir futbol topu için çok küçük yanılma payları mevcut.

Fazla şişmiş bir futbol topunun hem vücut uzuvlarına zarar verebildiği hem de kafa vuruşlarında beyin hasarlarına sebep olduğu biliniyor. Bu nedenle arkadaşlarınızla bile olsa oynarken topunuzun doğru hava miktarı ile dolu olması gerektiğini unutmamalısınız.

Ayrıca topun az veya fazla şiştiğinde büyük karakteristik değişiklikler sergilemesi sebebiyle doğru hava miktarına ulaşmak oyun ve egzersiz kalitenizi de etkileyecektir. Eğer top basıncını ölçmek için pahalı ekipmanlara para vermek istemiyor ve en kolay yoldan sonuçları görmek istiyorsanız kesinlikle denemeniz gerekenlerden bir tanesi diyebilirim.

Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır bir yapıda hazırlanmış ve ayrıca ücretsiz olarak sunulduğu için tüm spor severlerin tercihleri arasında yer alacaktır.

Yiğit Ekim Demir

BallTune

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

BallTune uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızla futbol topunuzun hava basıncını kolayca ölçebilirsiniz.

BallTune uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz en ilginç mobil uygulamalar arasında yer alıyor ve elinizde bulunan futbol topunun ne kadar hava basıncına sahip olduğunu ölçmenize olanak tanıyor. Fakat bunu yaparken herhangi bir şekilde bir ölçüm aleti kullanmıyor ve topun zıplarken sahip olduğu davranışları cihazınızın kamerasından inceliyor ve bu sayede doğru top basıncında olup olmadığını belirliyor.

Bu ölçümü gerçekleştirebilmek için standartlara uygun futbol toplarının davranışlarını inceleyen şirket, hangi basınçlarda nasıl zıplama hareketlerinin mevcut olduğunu belirlemiş ve doğru bir şekilde uygulama ile top basıncını öğrenmek mümkün.

Yanlış top basıncının sakatlanmalardan tutun da beyin sarsıntılarına kadar çok geniş yan etkileri olduğu araştırmalar tarafından ortaya konulduğu için arkadaşlarınızla bile futbol oynarken topunuzun doğru bir hava basıncına sahip olması gerektiğini unutmamalısınız.

Uygulamayı açtıktan sonra tek yapmanız gereken topu elinizin en üst noktasından yere bırakmak ve bir yandan da öteki elinizdeki telefonun kamerasıyla topun zıplamasını çekmek. Uygulamanın arayüzü çok kolay kullanılır ve anlaşılır bir yapıya sahip olduğu için ilk denemenizde bile topun basıncını doğru olarak ölçebilirsiniz.

Eğer sporla ilgileniyor ve bilhassa futbol topuyla sık sık haşır neşir oluyorsanız BallTune uygulamasına göz atmayı kesinlikle unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.