Ballz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Ballz, Atari Breakout oyununa benzer yapıda Android bulmaca oyunu.

Ballz, bazı televizyonlarda dahi olan efsane Atari oyunu Breakout’un farklı bir sürümü. Ketchapp’ın imzasını taşıyan bulmaca oyununda bloklar aşağı inmeden mümkün olduğunca fazla sayıda bloğu oyun alanından silmemiz gerekiyor. Son derece hızlı olmamızı isteyen oyun, hem telefon hem de tablette zevkli oynanış sunuyor.

Android platformunda Atari Breakout, brick breaker vb. ücretsiz indirilmeye açılmış birçok oyun var. Ballz’u farklı kılan daha çok beceri oyunlarıyla karşımıza çıkan, bağımlılık yapan zor oyunlar çıkaran Ketchapp’ın olması. Ketchapp’ın oyunlarını oynamış olun olmayın top oyunlarından keyif alıyorsanız, orijinal tuğla kırma oyununu biliyorsanız kesinlikle indirmelisiniz. Boş zamanlarda kafa dağıtmak amacıyla oynamak için ideal oyunlardan biri.

Sonsuz oynanış sunan Ballz’da amaç; beyaz topla renkli bloklara isabetli atışlar yaparak blokları eritmek. Blokları kaç vuruşla eriteceğiniz içlerinde yazılı sayıdan belli oluyor.

Erkan Calp

Ballz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Ballz, Atari Breakout, brick breaker (tuğla kırma) oyunlarına benzer oynanış sunuyor.

Ballz, Atari oyunlarıyla büyüyen neslin hatırlayacağı breakout oyununa benzer yapıda geliştirilmiş. Renkli blokları beyaz topla oyun alanından silmeye dayanan bulmaca oyunu popüler geliştirici Ketchapp’ın olmasıyla dikkat çekiyor. iOS platformunda da ücretsiz olan tuğla kırma oyunu, vaktin geçmediği durumlarda hayat kurtarıcı.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle iPhone’da da iPad’de de aynı oynanışı sunan Ballz, basit görünen ustalaşma gerektiren eğlenceli, bağımlılık yapan bir bulmaca oyunu. Sıkılına kadar oynamanızı isteyen diğer deyişle sonsuz oynanış sunan oyunda puan kazanabilmek için bloklara isabetli atışlar gerçekleştirmeniz gerekiyor. Topun yönünü ve hızını mükemmel seviyesinde ayarlayarak blokları sabırla oyun alanından siliyorsunuz. Tüm bloklar tahmin edeceğiniz üzere tek atışla silinmiyor. Her bloğun içinde yazan sayı o bloğu kaç vuruşta sileceğinizi gösteriyor ki bunu tahmin etmişsinizdir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gate Ballz

    Gate Ballz, Android telefonda oynanabilecek zorlu top oyunları arasında.
  • Poppin Ballz

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Dancing Ballz

    Platform üzerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Falling Ballz

    Şekilleri yukarı çıkmadan yok etmelisiniz.
  • Helix Ballz

    Helezon kulede hayatta kalma mücadelesi.
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu
  • Ballz Rush

    Tuğla - blok kırma oyunlarını seviyorsanız bu Android oyuna bayılacaksınız!
  • Ballz Shooter

    Blokları patlatarak ilerlediğiniz bu oyunda gözünüzü ekrandan alamayacaksınız.