BandLab

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
879 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

BandLab, kendi müziğinizi yapıp müzisyenler ve dinleyicilerle paylaşabildiğiniz bir uygulamadır.

BandLab, müzikle profesyonel olarak ilgilenen kişilerle kendi müziklerini yapmak isteyenlerin buluştuğu bir platform. Yeni fikirlerinizi paylaşabileceğiniz bir müzik topluluğu arıyor, aynı zamanda dilediğiniz yer ve zamanda kendi müziklerinizi hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir mobil uygulamadır. Ücretsiz derken, bu uygulamanın her özelliğiyle ücretsiz olduğunu da vurgulamak gerekiyor. Herhangi bir indirme ve abone ücreti ödemeden kesintisiz bir şekilde müziklerinizi yapıp, paylaşabilirsiniz. 

Onlarca müzik dinleme, indirme uygulaması bulabilirsiniz ancak üretme noktasında kendi yaptığınız müziği paylaşabileceğiniz çok az uygulama mevcut. BandLab, müzisyenlerle sizi bir araya getiren bulut platform. Müziğinizin yapım aşamasında anbean alanında uzman kişilere sorular sorabiliyor, görüşlerini alabiliyorsunuz.

BandLab İndir

İstediğiniz müzik tarzında aklınızdaki şeyi notalara dökebilirsiniz. Çeşitli araçlar ve ses efektleriyle, EDM, dubstep garage, hip-hop, house, rock, rap gibi birçok tarzda müzikler üretebilirsiniz. 

Çok kanallı müzik stüdyosu ile müzik kaydetmeyi, düzenlemeyi ve remix'lemeyi kolaylaştırıyor. Vuruşlar ve efektlerin haricinde telifsiz ses paketleri kullanarak, ses kütüphanenizi geniş tutabilirsiniz.

Evet, çok iyi bir parça oluşturduysanız artık bunları paylaşmanız ve insanların beğenisine sunmanız gerekmektedir. Ayrıca, Uygulamanın sosyal ağ özellikleriyle yeni insanlarla tanışıp grup kurabilirsiniz. "Nasıl aynı tarzdaki insanları seçeceğim" gibi bir soru aklınıza takıldıysa; BandLab, müzik zevkinize göre vuruşçular, yapımcılar ya da DJ'lerle sizi eşleştiriyor. Siz de akıllı cihazınızda yeni parçalar üretmek istiyorsanız BandLab indirin ve müziğinizi kullanıcıların beğenisine sunun.

 

Erkan Calp

BandLab

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

BandLab, kendi müziğini yapan kişilerle müzisyenleri buluşturan sosyal ağ uygulaması.

BandLab, kendi müziğinizi yapıp müzisyenlerle paylaşabileceğiniz, onlarla etkileşimde olarak müziğinizi geliştirebileceğiniz bir iOS uygulaması.

Müzisyenlerle müzik yapmaya hevesli kişileri bir araya toplayan sosyal platform diyebileceğim BandLab, fikir paylaşımı üzerine kurulu. Kendi müziğinizi doğrudan telefon veya tabletinizden hazırlıyorsunuz. Mix düzenleme aracıyla son noktayı koyuyor ve profesyonel olarak müzikle uğraşan, hayatları müzik olmuş kişilerin görüşlerini alıyorsunuz. Karşılıklı sohbet ederek kendi müziğinizi şekillendirebiliyorsunuz. Neticesinde sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Kendi müziklerini yapıp paylaşma alanı bulamayan, müzisyenlerle etkileşime girmenin yöntemini bilmeyen kişileri buluşturan BandLab’in tamamen ücretsiz olması ve müzik yapım aşamasını mobilden gerçekleştirip sürdürmeye izin vermesi detayını atlamamak gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Groovepad APK

    Groovepad APK Android müzik yapma programı arayanlara tavsiyemizdir. Müzik ve beat yapmak için kullanımı kolay harika bir Android uygulaması ve ücretsiz!
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Zuzu

    Zuzu İndir Android: APK gerekmez! Doğrudan müzik indirme programı. Bedava (Ücretsiz) MP3 indirme programları arasında popüler
  • Gold Drum Kit

    Gold Drum Kit uygulamasıyla yüksek kaliteli seslerle bateri çalabilirsiniz.
  • MP3 Cutter and Ringtone Maker

    MP3 Cutter and Ringtone Maker, Android telefonlar için mp3 kesici, zil sesi yapma uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • HumOn

    HumOn uygulaması, hiçbir ekipmana gerek kalmadan akıllı telefonlarınızdan müzik yapmanıza olanak tanıyor.
  • Tubidy APK

    Ücretsiz MP3 müzik indirme programı olarak karşımıza çıkan Tubidy APK, kullanıcıların basit bir şekilde istediği müziği indirip dinlemesine olanak tanıyor.