Baseball Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu

Baseball Fury, eşsiz kurgusu ve sürükleyici etkisiyle dikkatimizi çeken yepyeni bir mobil oyundur. Beyzbol oynamayı sevenlerin yakından ilgilenebileceğini düşündüğüm oyunda bölümleri geçiyor ve puanlar kazanarak ilerliyorsunuz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda hem yeteneklerinizi hemde reflekslerinizi ortaya koyuyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda renkli grafikler ve kaliteli görseller bulunuyor. Heyecan verici atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda aynı zamanda kolay kontroller de yer alıyor. Bağımlılık yapıcı etksiiyle de dikkatleri üzerine çeken Baseball Fury oyununda zengin içerikler bulunuyor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Baseball Fury sizleri bekliyor.

Baseball Fury oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Baseball Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Baseball Fury, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi sınıyor ve keyifli zaman geçirebiliyorsunuz. Beyzbol oynamayı sevenlerin yakından ilgilenebileceğini düşündüğüm oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçiyor ve puanlar kazanarak ilerliyorsunuz. Büyük bir beğeniyle oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. Heyecan verici atmosferiyle de ön plana çıkan oyunda aynı zamanda kolay kontroller de yer alıyor. Bağımlılık yapıcı etksiiyle de dikkatleri üzerine çeken Baseball Fury oyununda zengin içerikler bulunuyor.

Baseball Fury oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baseball Nine

    Keyifli anlar yaşayabileceğiniz harika bir beyzbol oyunu
  • Baseball Boy!

    En sert vuruşunuzu yapın!
  • Baseball Megastar

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil oyun
  • FreeStyle Baseball 2

    FreeStyle Baseball 2, kaliteli ve ücretsiz bir Android beyzbol oyunu.
  • Baseball Heroes

    Beyzbolu kolayca öğren ve oyna.
  • Darts of Fury

    Gerçek oyunculara karşı yarışın.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.