Basketball Live Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir basket atma oyunu

Basketball Live Mobile, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz harika bir basket atma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli görselleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkat çeken oyunda eşsiz zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir basket oyunu olan Basketball Live Mobile, gerçek zamanlı mücadelelere girişip dünyanın dört bir yanındaki oyunculara meydan okuduğunuz bir oyundur. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda ister tek başınıza isterseniz de diğer oyuncularla birlikte basket atmaya çalışıyorsunuz. Yeteneklerinizi sonuna kadar sınamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Basketbol oynamayı seven herkesin telefonlarında mutlaka yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Basketball Live Mobile'ı çok seveceğinizi de söyleyebilirim. Oyunda farklı topları kullanabiliyor ve bir takım özel güçlerin sahibi olabiliyorsunuz. Oyundaki tek amacınız topu potaya atmak ve puan kazanmak. Ayrıca seri atışlar yaparak daha fazla puan kazanabileceğiniz Basketball Live Mobile, sizleri bekliyor.

Basketball Live Mobile oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Basketball Live Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
80 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir basket atma oyunu

Basketball Live Mobile, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz ve arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz mükemmel bir basket oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kaliteli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz.

Becerilerinizi sınayabileceğiniz ve harika zaman geçirebileceğiniz bir oyun olan Basketball Live Mobile, gerçek zamanlı mücadelelere dahil olup arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken topu potaya fırlatıp basket atmak. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda farklı toplar kullanabiliyorsunuz. Seviyelerinizi de yükselterek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek istiyorsanız Basketball Live Mobile sizleri bekliyor. Basketbol oynamayı seven herkesin telefonlarında mutlaka yer alması gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Basketball Live Mobile'ı çok seveceğinizi de söyleyebilirim. Ayrıca seri atışlar yaparak daha fazla puan kazanabileceğiniz Basketball Live Mobile, sizleri bekliyor. Oyunda yer alan lig sistemiyle de arkadaşlarınızla birlikte eşsiz turnuvalar düzenleyebiliyorsunuz.

Basketball Live Mobile oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NBA LIVE Mobile Basketball

    Mobildeki ücretsiz en iyi basketbol oyunu
  • NBA 2K Mobile Basketball

    2K’nın sevilen oyun serisi NBA 2K Mobile Basketball, oyun severler arasındaki rekabete farklı bir bakış açısı getiriyor.
  • NBA 2K Playgrounds

    NBA 2K Playgrounds İndir (Android): NBA 2K20, NBA 2K Mobile Basketball oyunlarının geliştiricisinden
  • Basketball Arena

    Basketball Arena (Basketbol Arena) Android Google Play'de! Kafa Topu 2 geliştiricileri Masomo'dan 1'e 1 online basketbol oyunu
  • Basketball Battle APK

    Basketball Battle APK Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir, ufak boyutlu basketbol oyunu.
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Swipe Shootout: Street Basketball

    Zevkli ve sürükleyici bir basket atma oyunu
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.