Batman: Arkham Underworld

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
356 TOPLAM İNDİRME

Batman: Arkham Underworld mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Batman oyunudur

Batman: Arkham Underworld oyunculara farklı bir oyun tecrübesi yaşatan bir mobil Batman oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Batman: Arkham Underworld bir RPG - rol yapma oyunu şeklinde tasarlanmış. Oyun, alışılagelmiş Batman oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip; çünkü bu oyunda Batman'i kontrol etmiyor, onu yok etmeye çalışıyoruz. Batman: Arkham Underworld bize Gotham şehrinde geçen bir hikaye sunuyor, bu hikayede de Gotham'ın karanlık dünyasına konuk oluyor ve Gotham'ın en azılı suçlularını kontrol ediyoruz.

Batman: Arkham Underworld'daki maceramız Riddler'ı hapis yattığı cezaevinden kurtarmamızla başlıyor. Cat Woman, Batman'in dikkatini dağıtırken bir serseri grubunu Riddler'ı kurtarmakla görevlendiriyoruz. Riddle kurtulduktan sonra ise maceramız başlıyor. Gotham'ın en azılı suçlularını ekibimize dahil ediyor, şehirde ses getirecek olaylar çıkarıyor ve Batman'in peşine düşüyoruz.

Batman: Arkham Underworld'de strateji oyunlarına benzeyen gerçek zamanlı bir savaş sistemi yer alıyor. Bunun yanında bölümleri geçebilmek için taktiksel zekamızı konuşturmamız da gerekiyor.

Batman: Arkham Underworld'ü tek başınıza oynayabileceğiniz gibi online PvP karşılaşmalara katılabilir ve diğer oyuncularla savaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Batman: Arkham Underworld

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME

Batman: Arkham Underworld, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen ve Gotham şehrinin karanlık dünyasına hakim olmaya çalıştığınız bir aksiyon oyunudur.

Batman: Arkham Underworld, iOS platformu için piyasaya sürülen bir tür aksiyon oyunudur. 

Batman serisinin neredeyse her oyununda ve filminde ana karakterimiz Batman idi ve kötülere karşı savaşıyorduk. Bu sefer Batman esrisi içerisinde yer alana Arkham Underworld, işleri değiştiriyor ve oyunculara kötüleri kontrol etme imkanı sunuyor. Oyunda amacımız çeşitli görevleri yapmak ve kendi suç merkezimizi geliştirmek. Temelde Clash of Clans ile benzer bir yaıya sahip olan oyunda, oyuncular kötülerin hapisten kaçmasına yardımcı oluyor ve onlarla birlikte merkezlerini geliştirip, savunuyorlar. 

Saldırı kısmında ise karşımıza çeşitli görevler çıkıyor ve bu görevlerde de çeşitli şekillerde merkeze yerleştirilmiş düşmanları halt etmeye çalışıyoruz. Temelde Clash of Clans ile merkez düzeni ve saldırı mekanikleri tarafında birleşen oyun, Batman serisinin hiç görmediğimiz bir tarafını oynatması sebebiyle de oldukça eğlenceli görünüyor. Aşağıda yer alan videoda daha ayrıntılı olarak görebileceğiniz gibi, son zamanlarda çıkan en oynanası mobil oyunlardan bir tanesi:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batman Arkham Origins

    Batman Arkham Origins, iOS'tan sonra şimdi de Android için geliyor.
  • Underworld Empire

    Underworld Empire kart oyunu dinamiklerine sahip olan ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir çete kurma oyunudur.
  • Underworld: The Shelter

    Nükleer ile harap edilmiş dünyada hayatta kalın.
  • Underworld

    Underworld, Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları filmi öncesi yayınlanan vampir kurt adam oyunu.
  • Batman: The Dark Knight Rises

    Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü.
  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.
  • LEGO Batman: Beyond Gotham

    LEGO Batman: Beyond Gotham süper kahramanların baş rolde olduğu bir macera oyunudur
  • Batman v Superman Who Will Win

    Batman v Superman Who Will Win mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur