Battery Time Saver & Optimizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Battery Time Saver & Optimizer, Android cihazlarınızı daha az şarj etmenizi ve daha uzun süre kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Battery Time Saver & Optimizer, günümüzün en büyük problemlerinden bir tanesi olan akıllı telefon şarj süreleri konusunda bizlere yardımcı olan ve oldukça kullanışlı olan bir Android uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama, akıllı telefonlarınızı şarj ettikten sonra bir sonraki şarj etme sürenizi uzatıyor. Yani kısaca batarya ömrünüzü uzatıyor.

Kendi içerisinde pek çok işleve sahip olan uygulama temel olarak enerji tasarrufu, gereksiz enerji tüketimini durdurma, enerji tüketimi optimizasyonları ve bazı diğer işlemleri sadece tek bir tuşla gerçekleştirerek cihazlarınızda şarj süresini uzatabiliyor.

Elimizden düşmeyen aakıllı telefon ve tabletlerin şarj sürelerinin daha uzun olmasını istiyorsanız ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu uygulama tam size göre. Nasıl yapılacağını biliyor olsanız bile bu işlemlerin hepsi manual olarak çok daha zor ve zahmetli. Yani her halükarda bu uygulama oldukça işinize yarayacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2 Battery - Battery Saver

    2 Battery - Battery Saver ile Android cihazınızın pil ömrünü uzatabilirsiniz
  • 2x Battery - Battery Saver

    Android akıllı telefon ve tabletinizin pil ömrünü uzatmak için bir uygulama arıyorsanız 2x Battery – Battery Saver'ı kaçırmayın.
  • Battery Optimizer

    Battery Optimizer uygulamasıyla cihazınızın batarya ömrünü uzatabilir, cihaz performansınızı artırabilirsiniz.
  • Smart Battery Saver

    Smart Battery Saver mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güç tasarruf uygulamasıdır.
  • Battery Saver Ultimate

    Battery Saver Ultimate mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir batarya ömrü uzatma uygulaması
  • Comodo Battery Saver

    Comodo Battery Saver, Android'li cihazınızın bataryasını daha etkin kullanmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Battery Life Saver

    Android için Battery Life Saver uygulaması, Android telefonunuzda ya da Android tabletinizde kolayca önemli oranda batarya ömrünü korumanızı sağlar.
  • DU Battery Saver & Widgets

    Android telefon ve tabletinizin pil ömrünü uzatarak daha verimli şekilde kullanabilmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.