Battle Alert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji ve savaş oyunudur.

Battle Alert, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji, kule savunma ve savaş oyunudur. Bütün kategorilerden bazı elementleri bir araya getirerek eğlenceli ve orijinal bir oyun tarzı ortaya çıkaran Battle Alert, gerçek zamanlı strateji oyunlarını sevenlerin beğeneceği nitelikte.

Oyunu indirip ilk açtığınızda sizi bir rehber karşılıyor. Böylece oyunun nasıl oynandığı konusunda kafanız karışmıyor ve öğrenme şansına sahip oluyorsunuz. Eğer daha önce böyle oyunlar oynadıysanız ihtiyacınız olmayabilir ama eğer oynamadıysanız çok işe yarıyor.

Rehber kısmını geçtikten sonra oyuna başlıyorsunuz ve size bazı görevler veriliyor. Sizin amacınız da bu görevleri yerine getirmek, kendi ordunuzu inşa etmek ve diğer oyunculara saldırmak. Ayrıca oyuna ilk başladığınızda size bir tür koruma kalkanı veriliyor, böylece yerleşip ordunuzu inşa etmeden kimse size saldıramıyor.

Özellikler:

  • 20'den fazla araç çeşidi.
  • 69 senaryolu savaş.
  • 3 farklı birim tipi: kaynak, ordu ve savunma.
  • Gerçekçi canlı karakter ve grafikler.
  • Facebook'ta paylaşıp ödül kazanma.

Eğer siz de Android cihazınızda oynamak için zevkli ve değişik bir kule savunma oyunu arayışındaysanız, Battle Alert'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Battle Alert

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.

Kule savunma tarzı oyunları sevenlerin beğeneceği bir oyun olan Battle Alert birden fazla kategorinin elementlerini bir araya getirmiş. Aynı anda kule savunmasıyla birlikte bir savaş ve strateji oyunu da oynuyor hissi verdiren oyunla gerçek zamanlı savaşlar yapabilir, rakiplerinize saldırabilirsiniz.

Oyunun kontrolleri dokunmatik ekran için optimiz edilmiş ve zorlanmıyorsunuz. Ayrıca canlı ve renkli grafikleri ile de dikkat çekiyor. Oyundaki amacınız size verilen görevleri yerine getirmek ve bu esnada da diğer oyunculara saldırmak ve size saldıranlara karşı kendinizi savunmak. Bunun için de kendi ordunuzu inşa etmeniz gerekiyor.

Oyunun en güzel özelliklerinden biri, oyuna ilk başladığınızda size bir tü koruma kalkanı verilmesi. Bu sayede yerleşip kendi ordunuzu kurana kadar kimse size saldıramıyor. Ayrıca oyunu ilk açtığınızda karşınıza çıkan öğretici başlangıç ile nasıl oynayacağınızı kolaylıkla öğreniyorsunuz.

Oyunda 20'den fazla araç çeşidi, 69 senaryolu savaş,  kaynak, ordu ve savunma olmak üzere 3 farklı birim tipi sizi bekliyor. Ayrıca her gün oyunu Facebook'ta paylaşıp ödüller de kazanabilirsiniz. Savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Alert

    Air Alert aksiyon dolu bir helikopter savaşı oyunudur
  • Spoiler Alert

    Spoiler Alert ezber bozan yapısıyla öne çıkan eğlenceli bir platform oyunu.
  • Red Bull Alert

    Red Bull Alert uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan sizi gerçekten uyandıracak bir alarm uygulamasına ulaşabilirsiniz.
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • No Signal Alert

    No Signal Alert, mobil cihazın çekmediği anlarda kendine özel bir şekilde kullanıcıyı bilgilendiren bir mobil uygulamadır.
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Gangster Revenge: Final Battle

    Gangster Revenge: Final Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Commando - Final Battle

    Commando - Final Battle aksiyon dolu bir savaş oyunudur.