Battle Beat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Canavarları cehenneme sürün.

Battle Beat, oyunun geliştiricisinin arcade ritim oyunu olarak sunduğu, benim canavar öldürme oyunu olarak gördüğüm bir mobil oyun. Çizgi film stili görseller sunan oyunda canavarlarla yüz yüze geliyoruz ve farklı silahlar kullanarak onları cehenneme gönderiyoruz.

Görsellerini fazla beğenmediğim oyunda canavarlarla tek başına savaşmak zorunda olan bir çocuğun yerine geçiyoruz. Canavarlarla aramızda çok az bir mesafe var ve en ufak hatamız hayatımıza mal olabiliyor. Oyuna ilk başladığımızda bir eğitim sürecinden geçiyoruz. Tabii ki kontroller öğretildiğinden başlangıçta büyük canavar çıkmıyor. Kılıcımızı birkaç kez savurarak kolaylıkla öldürebildiğimiz küçük yaratıkları geçtikten sonra yavaş yavaş canavarlar büyüyor. Canavarlar güçlendikçe yeni silahların da kilidi açılıyor.

Erkan Calp

Battle Beat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Canavarları cehenneme gönderin.

Battle Beat, canavarları öldürerek ilerlediğiniz arcade ritim oyunu. Görsel açıdan “daha iyi olabilirdi” dedirten oyunda canavarlarla tek başınıza savaşıyorsunuz. Yardımcınız olmadığı gibi kılıçtan başka bir silah da kullanamıyorsunuz.

Görsellikten ziyade oynanışa önem veren bir mobil oyuncu olarak canavarlı oyunları seviyorsanız, gittikçe güçlenen, vahşileşen canavarlarla yüz yüze savaşma fırsatı veren bu oyunu oynamanızı isterim. Basit mekanikler üzerine kurulu ancak oynadıkça oynamak istiyorsunuz. Bölümleri geçmek için tek yapmanız gereken; karşınızda duran yaratık veya yaratıkları ait oldukları yere yani cehenneme sürmek.

Oyunda savaştıkça karakteriniz güçleniyor ve yeni kılıçların kilidi açılıyor. Unutmadan, sonsuz oynanış hakim. Hiç bitmeyen oyunları sevmiyorsanız boşuna iPhone/iPad’inize indirmeyin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARS No More

    MARS No More İndir (Android): Yerli yapım uzay savaş oyunu
  • Military Battle

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz arcade tarzda savaş oyunudur.
  • Burning Sky

    Burning Sky Android Oyunu İndir: Süper eğlenceli retro uçak savaş oyunu
  • Space X : Galaxy War

    Uzay savaş oyunuyla nostalji yaşıyoruz.
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Zooba APK

    Zooba APK Android battle royale oyunu hayvanat bahçesinde geçiyor. MOBA ve Battle Royale öğelerini birleştiren süper eğlenceli bir Android oyunu bizlerle!
  • Dunk n Beat

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Beat Balls: The magic loop

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu