Battle Line

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Battle Line, karakterinizi seçip oldukça zorlu düşmanlara karşı savaşmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Battle Line, birbirinden farklı karakterleri ve oldukça zorlu düşmanları ile birlikte sizi bitmeyen bir maceraya davet ediyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Battle Line, karakter güçlendirmenize ve düşmanlarla savaşmanıza imkan sağlıyor.

Oldukça aksiyonlu bir oyun olan Battle Line'a başlamadan önce karakterinizi seçip isimlendirmeniz gerekiyor. Karakterinize havalı bir isim vermenizde oldukça fayda var. Çünkü yaptığınız tüm savaşların sonucunda kahramanınızın adı yer alacak. Bu sayede düşmanlarınızın gözünü korkutabilirsiniz. 

Oyunda iki farklı karakteri yönetiyorsunuz. Bu karakterleri farklı farklı düşmanlara hedef gösterebilmeniz mümkün. İki farklı karakterle birlikte oyundaki taktiği tamamen siz kurmalısınız. Kurduğunuz taktik ne kadar iyi olursa o kadar kısa sürede düşmanlarınızı yenersiniz.

Battle Line oyununda yeni bölümlere geçtikçe daha fazla düşman karşınıza çıkıyor. Bu düşmanları yenebilmek içi ise daha güçlü silahlara ihtiyacınız var. Oyundaki özel bir bölüm üzerinden kahramanınızı güçlendirebilir ve düşmanları yenebilirsiniz. Yendiğiniz düşman sayısı ve gücü kadar puan kazanıyorsunuz. Bu puanlar ile birlikte en iyi oyuncular sırasında yer alabilmeniz mümkün.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Odyssey

    Battle Odyssey, Gameloft imzasını taşıyan yepyeni bir bulmaca - rol yapma oyunu.
  • The Witcher Battle Arena

    The Witcher Battle Arena, Android cihazınızdan ücretsiz oynayabileceğiniz harika bir MOBA oyunudur.
  • Girls X Battle

    Girls X Battle oyunu çeşitli anime karakterlerini kullanarak savaş yapabileceğiniz bir oyundur.
  • Doritos VR Battle

    Doritos cipsleriyle dolu macera oyunu
  • Disney Heroes: Battle Mode

    Disney ve Pixar kahramanları bir araya geliyor.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Battle Camp

    Battle Camp'te gerçek oyunculara karşı mücadele veriyoruz ve nefes kesen PvP savaşlara katılıyoruz.
  • Invizimals: Battle Hunters

    Invizimals: Battle Hunters, birbirinden zorlu mücadelelere katıldığınız ve efsanevi canavarları kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur.