Battle of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

Battle of Heroes ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.

Battle of Heroes mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi ve sahip olduğu gelişmiş özelliklerle dikkat çekiyor. Ubisoft tarafından piyasaya sunulan bu oyun mobil dünyanın çıtasını bir hayli yükseltiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunuluyor olması ise battle of Heroes’u özel kılan detaylardan biri. Markette dolanan onca kalitesiz fakat ücretli oyunun yanında Battle of Heroes adeta parlıyor.

Oyundaki temel amacımız kahramanımızı kullanarak düşman birimlerini yok etmek. Elbette bunu için özellikle kendimize bir üs inşa ediyoruz ve daha sonra saldırıya geçiyoruz. Kontrolünü elimize aldığımız karakteri dilediğimiz gibi geliştirebiliyor ve ona farklı özellikler katabiliyoruz. Bu sayede karşımıza çıkan düşmanların karşısına daha güçlü bir şekilde çıkıyoruz.

Battle of Heroes’da 5 farklı birim var ve bu birimleri kendi ordumuza katıp saldırıya geçebiliyoruz. Bu esnada dikkat etmemiz konulardan bir tanesi de saldırı yaparken aynı zamanda kendi üssümüzü korumak. Düşmanlar boş durmuyor ve düzenli olarak ana yurdumuza saldırıyorlar. Bu yüzden nöbetçiler atayıp savunma birimleri kurarak üssümüzü korumalıyız.

Emircan Erdoğan

Battle of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Battle of Heroes mobil dünyada yer alan en kaliteli oyunlar arasındaki yerini zorlanmadan alıyor.

Battle of Heroes son zamanlarda oynadığımız en iyi oyunlardan bir tanesi ve tamamen ücretsiz olarak sunulmasıyla bizleri gerçekten çok şaşırttı. Ubisoft elinden çıkan bu oyunda aksiyon dolu bir mücadeleye atılıyoruz ve karşımızda duran her düşmanı tek tek yok ediyoruz.

Oyundaki tek amacımız Evagar’ın Altın Tepeleri’ni ele geçirmek. Bu amaç doğrultusunda kendimize güçlü askerlerden oluşan bir ordu kurmalı ve harekete geçmeliyiz. Oyunun en iyi yanlarından bir tanesi çoklu oyuncu desteği sunması. Bu sayede yapay zekaya karşı oynamak yerine dünyanın dört bir köşesinde bulunan gerçek oyunculara karşı mücadele etme şansı elde ediyoruz. Eğer bu özelliği kullanmak istemezseniz tekli oyuncu modunda da ilerleyebilirsiniz.

Oyunda kontrol ettiğimiz kahramanı dilediğimiz gibi upgrade edebilme şansına sahibiz ve onu tam anlamıyla güçlendirmek için farklı seçeneklerimiz var. Eğer bu özellik size yetersiz gelirse yepyeni kahramanlar açabilir ve onların üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Gelişmiş grafiklerle zenginleştirilen Battle of Heroes mobil dünyaya sunulan nimetlerden bir tanesi. Eğer ücretsiz ve macera dolu bir mobil oyun arıyorsanız Battle of Heroes’u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tank Battle Heroes: World of Shooting

    Tank savaş oyununda zorlu görevler sizi bekliyor.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Heroes Strike APK

    Heroes Strike APK, e-spor ruhuyla hazırlanmış oynaması ücretsiz MOBA oyunu. Taktiklerinizi hazırlayın, arkadaşlarınızla yan yana savaşın, liglerde yükselin.
  • Arena Stars: Battle Heroes

    Kahramanlarını topla ve düşmanlara saldır.
  • Disney Heroes: Battle Mode

    Disney ve Pixar kahramanları bir araya geliyor.
  • League of Heroes

    League of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hack & slash türünde bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Heroes of Tomorrow

    Heroes of Tomorrow, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir aksiyon oyunudur.