Battle of Space Racers: A Space Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.

Battle of Space Racers: A Space Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir yarış oyunu olarak ön plana çıkıyor. Heyecan verici bir deneyim sunan oyunda rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Uzayın derinliklerinde geçen bir yarış oyunu olan Battle of Space Racers: A Space Hunter, tehlikeli kanyonlarda ve terkedilmiş şehirlerde geçiyor. Özel olarak tasarlanmış 10'dan fazla uzay gemisini kontrol edebildiğiniz oyunda aksiyon ve maceranın tadına varıyorsunuz. 40'dan fazla da zorlu bölüme sahip olan oyunda becerilerinizi sergilemeniz gerekiyor. Türk geliştiriciler tarafından piyasaya sunulan oyunda farklı silahları geminize takabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Direksiyon, sensör ve tuş kontrollerinin de yer aldığı oyunda gelişmiş bir kontrol mekanizması yer alıyor. 

Farklı yarış modlarına ve madalyalara da sahip olan oyunda boş zamanlarınızı en eğlenceli şekilde geçirebiliyorsunuz. Türkçe dil desteğine sahip olan Battle of Space Racers: A Space Hunter, içinizdeki savaşçı ruhu ortaya çıkarabilecek türden bir oyundur. Yüksek kaliteli grafikleri ve harika atmosferiyle Battle of Space Racers: A Space Hunter sizleri bekliyor.

Battle of Space Racers: A Space Hunter oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Battle of Space Racers: A Space Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
445 MB DOSYA BOYUTU

Battle of Space Racers: A Space Hunter, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir yarış oyunudur.

Battle of Space Racers: A Space Hunter, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir yarış oyunudur. Aksiyonun ve maceranın doruklarına çıkabileceğiniz oyunda becerilerinizi sergiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı renklendirecek harika bir yarış oyunu olan Battle of Space Racers: A Space Hunter, uzayın derinliklerinde geçen bir oyundur. Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen oyunda özel olarak tasarlanmış uzay gemileri ve oyun atmosferi yer alıyor. Heyecan verici deneyim sunan oyunda rakiplerinizi geride bırakıp galip gelmeye çalışıyorsunuz. 10'dan fazla uzay gemisine ve 40'dan fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda farklı zorluktaki görevleri de tamamlamanız gerekiyor. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve tüm rakiplerinizi geride bırakmalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda gelişmiş bir kontrol sistemi de yer alıyor. 

Yarış modlarının da yer aldığı oyunda dilediğiniz gibi bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Mücadelenin ve aksiyonun bolca işlendiği oyunda keyifli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz.

Battle of Space Racers: A Space Hunter oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Hunter

    Uzay savaşlarına katılacağız.
  • Space Racing 2

    Space Racing 2, kaliteli grafikler sunan uzay yarış oyunu.
  • Space Traffic Racer

    Space Traffic Racer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Space Racing 3D

    Space Racing 3D, farklı uzay gemileri ile yarıştığınız hiçbir sınırın olmadığı hareketli bir yarış oyunudur.
  • Merchants of Space

    Merchants of Space güzel grafiklere sahip bir mobil strateji oyunudur
  • Titans of Space

    Titans of Space uygulaması sayesinde Google Cardboard'unuzla inanılmaz bir uzay yolculuğuna çıkın. VR sisteminin en güzel hallerinden biri olan bu uygulama, sizi gezegenler arası muazzam bir yolculuğa çıkaracak.
  • Space Junkies: A Space Journey

    Space Junkies: A Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışabilen bir platform oyunudur.
  • Red Bull Racers

    Red Bull Racers oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur