Battle Royale Trainer

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,393 TOPLAM İNDİRME

Battle Royale Trainer ile FPS oyunlarındaki yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz

Battle Royale Trainer eğer PUBG gibi battle royale yapısına sahip oyunları ve online FPS oyunlarını oynamayı seviyorsanız ve daha iyi maçlar yapmak istiyorsanız size yardımcı olarak bir FPS oyunu.

Battle Royale Trainer aslında, tek başına bir oyun olarak değil de FPS oyunlarındaki ve rekabet içeren aksiyon oyunlarındaki nişan alma yeteneklerinizi geliştirecek bir eğitim aracı olarak düşünülebilir. Battle royale oyunlarında genel olarak, zamanımızın çoğunu silah ve ekipman arayarak geçiriyoruz. Bu nedenle sıcak çatışmalar çok kısa sürüyor. Nadir yaşanan sıcak çatışmalarda yeteneklerimizi geliştirmemiz de maalesef mümkün olmuyor. İşte bu noktada Battle Royale Trainer'ı oynayabilir ve gerekli pratiği yaparak rekabet içeren karşılaşmalara hazır bir şekilde çıkabilirsiniz.

Battle Royale Trainer içinde 3 farklı senaryoda eğitim görebiliyoruz. Dilerseniz şehir içinde çatışma, dilerseniz ormanlık alanda keskin nişancılık, dilerseniz de poligonda atış talimi eğitimi görebiliyorsunuz. Bu senaryolarda hangi silahları kullanabileceğinizi seçebiliyorsunuz. Pompalı tüfekler, piyade tüfekleri, makineli tüfekler, hafif makineli silahlar ve keskin nişancı tüfekleri silah seçeneklerimiz.

Yapay zekaya karşı savaştığınız oyunda yapay zekanın tepki verme süresini, isaabet oranını ve zorluk seviyesini belirleyebiliyorsunuz. Battle Royale Trainer'ın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows 7 işletim sistemi

- Intel Core i3 4340 veya AMD FX 6300 işlemci

- 6 GB RAM

- 2 GB video belleğe sahip Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850 ekran kartı

- DirectX 10

- 2 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Overduty VR: Battle Royale

    Overduty VR: Battle Royale, PUBG gibi battle royale yapısına sahip olan sanal gerçeklik destekli bir hayatta kalma oyunu
  • PUBG

    PUBG indir PC battle royale oyundur. PUBG Battlegrounds PC içindir! PUBG Mobile, PUBG Mobile Lite, PUBG New State mobil cihazlara özeldir!
  • Civil Warfare: Another Bullet In The War

    Civil Warfare: Another Bullet In The War, geniş bir haritada onlarca oyuncuya karşı hayatta kalmaya çalıştığınız bir battle royale oyunu
  • Farlight 84

    Farlight 84, bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz battle royale oyunlar arasında yerini alıyor.
  • PUBG

    PC için PUBG, mobil için PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite, dünyanın en çok oynanan battle royale oyunu. Hemen şimdi yükleyin, rekabete katılın!
  • Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

    Vampirlerle dolu bir Battle Royale oyununa ne dersiniz? Vampire: The Masquerade - Bloodhunt karşınızda.
  • Blazing Sails: Pirate Battle Royale

    Blazing Sails: Pirate Battle Royale PC Steam'de! Korsan savaş oyunu Blazing Sails'de hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.
  • SOS

    SOS, hem diğer oyunculara, hem de canavarlara karşı savaşarak hayatta kalmaya çalıştığınız bir FPS oyunu