Battle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Battle Run'da farklı karakterlerin kontrolünü ele alarak rakiplerimize karşı kıyasıya mücadelelere giriyoruz.

Battle Run, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir aksiyon oyunu.

Her ne kadar savaş dinamikleri üzerine yoğunlaşsa da bu savaşlar temel olarak keyifli mücadelelerden oluşuyor. Yani çocukların gelişimini etkileyecek herhangi bir şiddet öğesi bu oyunda bulunmuyor. Zaten grafikler de çizgi film atmosferinde tasarlanmış ve oyunun eğlenceli temasına katkıda bulunuyor.

En basit anlatımla Battle Run, oyuncuların kendilerine bir karakter seçerek diğer oyuncularla yarıştığı bir oyun. Sonsuz koşu gibi ilerlese de mücadelelerimiz sırasında rakiplerimizle yoğun olarak savaşıyoruz. Bu mücadelede kullanabileceğimiz çok sayıda silah mevcut. Bunlar arasında mayınlar, meteorlar, baltalar ve roketler mevcut.

Oyunda kontrolünü üstlediğimiz karakterin görünümünü dilediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. Bu konuda kullanabilecğeimiz çok sayıda kişiselleştirme seçeneği var. Diğer oyuncular da kendi karakterlerini diledikleri gibi kişiselleştirebiliyorlar.

Genel olarak eğlenceli bir deneyim sunan Battle Run, koşu oyunları ve aksiyon oyunları oynamaktan keyif alan Android cihaz sahiplerinin kaçırmaması gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Battle Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME
46.4 MB DOSYA BOYUTU

Battle Run, arkadaşlarınız birlikte eğlenceli vakit geçirebileceğiniz harika bir iOS uygulaması.

Battle Run, eğlenceli ve komik minik karakterleri kontrol ettiğiniz ve koşarak rakiplerinizden önce bitiş çizgisine ulaşmaya çalıştığınız müthiş ve eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Arkadaşlarınız ile birlikte savaşırken aynı zamanda çok eğleniceğiniz bu oyunda, karakterinize birbirinden ilginç silahlar alabilirsiniz. Yarış içerisinde sizi geçmeye çalışan oyunculara silahlar yardımıyla zarar vererek geride kalmalarını sağlamalasınız. Ayrıca geride kaldığınızı düşünürseniz hızlandırıcı binekler sayesinde rakiplerinizi yakayalabilirsiniz.

Karakterinize farklı giysiler hatta takım elbise alarak tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Oyun içinde yüksek puanlar elde ederek tüm oyuncular sıralamasında üst sıralara çıkmak için oyunda iyice profesyonel olmanız gerekiyor.

Bu heyecanlı ve müthiş oyunu ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. İlk yüklediğinizde 3 $ değerindeki 1000 para ve 50 elması uygulama size hediye ediyor. Üstelik uygulamayı oynadığınız platform değil. Android, iOS yada diğer platformların kullanıcıları beraber bu oyun oynayabiliyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spirit Run: Multiplayer Battle

    Spirit Run: Multiplayer Battle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir koşu oyunudur.
  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu