BattlePop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz online bulmaca oyunu

BattlePop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı mücadelelere katıldığınız oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor.

Arkadaşlarınızla karşılıklı olarak bulmaca savaşları verdiğiniz bir mobil oyun olarak dikkatimizi çeken BattlePop, keyifli kurgusuyla ön plana çıkıyor. Eşsiz kahramanlarla donatılan oyunda kendi ekibinizi oluşturuyor ve zorlu bulmacaların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Becerilerinizi sınamanız gereken oyunda basit kurallar bulunuyor. Hızlı ve tempolu bir oynanış sunan BattlePop, gelişmiş stratejiler kullanmanızı da gerektiriyor. Her biri birbirinden güçlü ve eşsiz özelliklere sahip karakterleri kontrol edebileceğiniz BattlePop oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız BattlePop ile arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Efsane olmak mücadele ettiğiniz oyunuda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. BattlePop oyununu mutlaka denemelisiniz.

BattlePop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

BattlePop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
276 MB DOSYA BOYUTU

Online mücadelelere dahil olabileceğiniz bir bulmaca oyunu

BattlePop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hızlı ve tempolu bir bulmaca oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gerekiyor.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz türden bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan BattlePop, keyifli kurgusuyla dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu bulmacalara sahip olan oyunda gerçek zamanlı mücadelelere dahil oluyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda kendi takımınızı kuruyor ve farklı stratejik taktikler geliştiriyorsunuz. Eşsiz kahramanların yer aldığı oyunda hepsi birbirinden güçlü karakterlerden oluşan bir takımı kontrol edebiliyorsunuz. Becerilerinizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Bulmaca oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bir mobil oyun olarak dikkat çeken BattlePop tam size göre. BattlePop oyununu mutlaka denemelisiniz. Hoş görselleri ve grafikleriyle de dikkat çeken BattlePop sizleri bekliyor.

BattlePop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Blocky 6

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Bloop Islands

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Crazy Dino Park

    Renkli görselleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu
  • Cubor

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu