BATTLETECH

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

BATTLETECH, Steam üzerinden oynanan strateji oyunudur.

BATTLETECH, Steam üzerinden oynanan, robot savaşları temalı strateji oyunudur.

Çıkardığı strateji oyunlarıyla gönlümüzü fethetmeyi başaran Paradox tarafından yayınlanan ve Harebrained Studios tarafından geliştirilen BATTLETECH, 2017 yılında başlıyor. 2017 yılında insanlığın kaderini değiştirebilecek bir göreve çıkan astronotlar, uzay çalışmalarının en önemli adımlarından bir tanesini atıyorlar ve insanoğlu o yıldan sonra hiç gidemediği kadar uzağa gitmeye başlıyor. Tarihler 2116'yı gösterdiğinde uzak galaksiler fethe başlanıyor ve 2517'ye geldiğimizde insanlık başka diyarlarda hükümdarlığını kurup, yüzyıllardır sürdürecek seviyeye kadar gelebiliyor. 2795'teyse bütün o güzel günlerin yerini büyük bir savaş alıyor ve o güne kadar geliştirilen devasa robotlar, birbirlerine karşı savaşmaya başlıyorlar. 

Oldukça ayrıntılı bir hikayeyle süslenmiş olan Battletech, temelde sıra tabanlı bir strateji oyunu. Düşmanlarınıza karşı kendi devasa robotlarınızı gönderiyor ve her sırada kendinize avantaj sağlayacak hareketleri yapmaya çalışıyorsunuz. Düşmanlarınızı egale ederek ilerliyor ve savaşı kazanmak için bir adım daha atmış oluyorsunuz. 

İyi bir hikayeyle süslenmesinden ötürü Battletech oyuncuyu uzun süre kendine bağlarken, çok iyi grafikleri ve başarılı oturtulmuş oynanışıyla birlikte strateji türünde kendine öenmli bir yer edinebilecek potansiyele sahip. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Warhammer 40,000: Dawn of War

    Warhammer 40,000: Dawn of War ile benzersiz bir strateji oyunu sizleri bekliyor. 41. milenyuma kendinizi hazırlayın ve ordularınızı yönetmeye başlayın.
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.