BBC iPlayer Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

BBC iPlayer Radio, video ve ses içeriklerini tek bir yerde toplayan ve kullanıcıların istedikleri an ulaşmasını sağlayan yararlı ve etkileyici bir Android uygulamasıdır.

BBC iPlayer Radio, BBC radyo istanyonlarını dinleyebileceğiniz geniş kapsamlı ve tek uygulamadır. Uygulama kullanıcıların istediklerini izlemesine ve dinlemesine izin veriyor. Ayrıca uygulamayı kullanarak Spotify ve YouTube gibi servisler üzerinde çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde gelecek planı yaparak kaçırmak istemediğiniz programları unutmamanızı sağlayabilirsiniz.

BBC iPlayer Radio uygulaması tüm BBC Radyo istasyonlarnı canlı olarak dinlemenizi sağlarken, aynı zamanda internet üzerindeki yüzlerce program yayınını da takip etmenizi sağlamaktadır.Uygulama ile birlikte kendi zevklerinize uygun yeni müzikler de keşfedebilirsiniz.

Uygulamanın en eğlenceli özelliklerinden birisi ise, teleofnlarımızda kullandığımız klasik alarmlar yerine, radyo alarmı kullanabilmeniz. Kurduğunuz saate göre radyonuz çalmaya başlayarak sabah uyanmanızı sağlayabiliyor.

Özellikler:

  • Tüm radyo istasyonlarını dinleme
  • Gelecek için hatırlatıcı ayarlama
  • Radyo alarmı
  • Bluetooth cihazlara bağlanma
  • Canlı performanslar dahil video ve ses kliplerini izleme
  • Yeni müzikler keşfedebilme

Radyo severlerin ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek oldukça gelişmiş ve çok özellikli radyo uygulamalarından biri olan BBC iPlayer Radio uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

BBC iPlayer Radio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

BBC iPlayer Radio, videolar ve canlı performanslar izleyebileceğiniz, radyo dinleyerek kendi çalma listelerinizi oluşturabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

BBC iPlayer Radio, ücretsiz bir radro dinleme uygulaması olarak aynı zamanda video içeriklerine de ulaşabileceğiniz Android ve iOS uygulamasıdır. Kullanıcılar tüm BBC Radyo istasyonlarını iPhone ve iPad'leri ile istedikleri an dinleyebilirler. Ayrıca canlı televizyon şovları ve yayınlarını da uygulama ile izleyebilirsiniz.

Kullanıcıları uygulamayı kullanarak Spotify ve YouTube servisleri üzerinde kendi çalma listelerini oluşturabilirler. Ayrıca uygulamanın çalma listesi özelliği sayesinde yeni müzikler keşfetme şansınızda bulunuyor.

Uygulamayı WiFi bağlantınız ile kullanmanız durumunda ulaşmak istediğiniz içeriklerin kalitesi çok daha artacaktır. Videolar izlemek, canlı performanslar izlemek ve radyo dinlemek için kullanabileceğiniz BBC iPlayer Radio, oldukça kullanışlı ve şık bir arayüze sahip. Ayrıca uygulama AirPlay ve Bluetooth ile bağlanabiliyor. Sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde ise uygulama üzerinden erişebildiğiniz tüm içerikleri arkadaşlarınız ile anında paylaşabilirsiniz.

Etkileyici ve yararlı yönleri ile beğenilen bir uygulama olan BBC iPlayer Radio'yu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Radio

    Rock Radio, en iyi rock müzik kanallarını kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz popüler bir radyo uygulamasıdır.
  • Dash Radio

    Dash Radio uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan kolayca ve en yüksek ses kalitesiyle internet radyolarını dinleyebiliyorsunuz.
  • Radio Val.Fm

    Radio Val.Fm, Android cihazlarınız üzerinde dilediğiniz şarkıyı dinleyerek istediklerinizi indirme imkanı sunan kullanışlı ve ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.
  • myTuner Radio

    myTuner Radio, radyo istasyonlarını ülke ve tür bazında filtreleyebilen popüler bir radyo dinleme uygulaması.
  • TuneIn Radio

    TuneIn Radio, elli binin üzerindeki radyo kanalı sayısıyla dünyanın en popüler Android radyo uygulamasıdır.
  • Live365 Radio

    Live365 Radio ile Android telefon veya tabletiniz üzerinde 7000'den fazla çevrimiçi radyo yayınını ücretsiz olarak dinleyin.
  • Radio Capital

    Radio Capital, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir radyo uygulamasıdır.
  • FRISKY Radio

    FRISKY Radio uygulaması ile Android cihazlarınızdan elektronik dans müziği radyosuna kolayca erişebiliyorsunuz.