Be the Manager 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
9.1 MB DOSYA BOYUTU

Şampiyon olmaya çalışacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan Be the Manager 2019 ile futbola dair fikirlerimizi uygulayabilecek ve takımımızı şampiyon yapabilmek için mücadele edeceğiz. 2012 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan yapım zengin içeriği ile en gerçekçi manajerlik oyunlarından birisi olarak karşımıza çıkmıştı.

2019 yılına damga vuracak oyunlardan birisi olan mobil yapımda oyuncular gerçek takımları yönetecek, oyuncu alıp satabilecekler. Stadyum tesislerini yönetebileceğimiz yapımda sponsorlar ile sözleşmeler imzalayabilecek ve daha yüksek gelirler elde edebileceğiz. Farklı oyuncular ile anlaşarak takımımızı daha güçlü hale getirebilecek ve maç stratejilerini geliştirebileceğiz.

Takımımızı zafere götürecek adımlar atmaya çalışacağımız mobil spor oyununda stratejimizi seçerek maçlara hazırlanacağız. Oyuncular saldırı mı savunma mı yapacaklarını belirleyerek maçlardan olumlu sonuçlar almaya çalışacaklar. İnternet bağlantısı gerektirmeden oynanabilen mobil yapımda dünyanın en iyi oyuncularını yönetmeye çalışacağız. Google Play’de yayınlanmasından bu yana 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya başlanan yapım, hızla kitlesini artırmaya devam ediyor.

Be the Manager 2019 tamamen ücretsiz bir mobil spor oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager Underworld 2019

    Yeraltı dünyasına ineceğiz.
  • Tennis Manager 2019

    Yeni tenis süper starınızı yaratın.
  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Handball Manager

    Hentbol takımının koçu olacağız.
  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.
  • Hockey Manager

    Gerçekçi bir hokey deneyimi yaşayacağız.
  • My Gym: Fitness Studio Manager

    Dünyaca ünlü bir spor eğitmeni olmaya çalışacağız.