Beach Buggy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,498 TOPLAM İNDİRME
84.5 MB DOSYA BOYUTU

Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.

Mobil cihazlarındaki başarılı çıkışından sonra Windows 8.1 için de çıkan uygulamasıyla masaüstü bilgisayarlarına eğlenceli bir araba yarışı oyun sunan Beach Buggy Racing, serinin ikinci oyunu olsa da çok bekletmeden kendini yeni kullanıcı grubuna açıyor. Dünya üzerinde 30 milyon insan tarafından indirilip oynanan bu eğlenceli oyun tarz olarak Mario Kart'ı epey andırıyor. Oyun içersinde yarıştığınız pistlerin her birinde bulunan soru işaretli power up küreleri size 25 farklı güç sunuyor. Yarış içerisinde avantaja çevireceğiniz bu power up çeşitleri arasında turbo hız, silah ve tuzaklar gibi seçenekler var. Artık kısmet kimin kafasına inerse...

Yarışarak kazandığınız puanlar yeni araçlar almanızı sağlıyor veya elinizdekileri daha da kişiselleştirebiliyorsunuz. Devasa dozer bozması araçlardan spor arabalara kadar geniş bir seçeneğiniz var. Öte yandan, ekibinize pilot da katabilirsiniz. Bu pilotların her biri kendine has yeteneklere sahip olduğu için piste göre seçim yapıp en iyi sonuçları elde edebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda sizi bekleyen 12 farklı pist var ve bu pistlerin her biri rengarenk ve eğlenceli parkurlar sunuyor. Mekan olarak seçilen bölgeler arasında plajlar, volkanlar, bataklıklar ve benzeri yerler var. Dikkat etmeniz gereken tek şey uygulama içi satın alma menüsünün gazabına uğramamak.

Alper Çetiner

Beach Buggy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,015 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Beach Buggy Racing APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir online off-road karting yarış oyunu.

Beach Buggy Racing APK, eğlenceli karakterlerin yer aldığı karting yarış oyunu.

Göz alıcı grafikler, muhteşem bir kontrol mekanizması ve keyifli oyun atmosferi... Beach Buggy Racing bu kavramları başarıyla aynı potada eriten ücretsiz bir oyun. Google Play’de belli bir ücret karşılığında staın alınabilen yarış oyunlarını da göz aldığımızda üreticilerin Beach Buggy Racing’den öğrenecek çok şeyi olduğunu anlıyoruz.

Beach Buggy Racing APK İndir

Oyunda toplamda 15 farklı yarış pisti ve bu pistler üzerinde kıyasıya mücadele ettiğimiz farklı rakipler bulunuyor. Rakiplerin her biri farklı özellikte araçlar kullanıyor. Pistler üzerinde serpiştirilmiş olan ekstra güçleri toplayarak rakiplerimiz üzerinde üstünlük elde edebilyoruz.

Beach Buggy Racing’in sunduğu kontrol mekanizması çok az yarış oyununda denk geldiğimiz türden. Ne zor ne de çok kolay olan bu kontroller oyunun genel yapısıyla tamamen uyum içerisinde ilerliyor. Araç sert girilen virajlarda dengeyi biraz kaybetse de toparlamak mümkün. Beach Buggy Racing özet olarak oynayabileceğiniz en keyifli yarış oyunlarından bir tanesi.

  • Heyecan verici karting yarış aksiyonu: Bitiş çizgisine kadar mücadele etmek için sürüş becerilerinizi ve bir dizi yaratıcı güçlendirmeyi kullanın. BB Racing APK, sadece harika grafiklere sahip üç boyutlu yarış oyunu değil, muhteşem fizik tabanlı oynanışa sahip destansı bir mücadele!
  • Özelleştirilebilir etkileyici arabalar: Canavar kamyonlardan güçlü arabalara ay gezicilere kadar benzersiz arabaları toplamak ve yükseltmek için kazandıklarınızı kullanın!
  • Tonlarca inanılmaz güçlendirici: Beach Buggy Racing, 25’in üzerine tamamen benzersiz güçlendirmeyle diğer karting yarışçılarını eziyor.
  • 15 muhteşem yarış pisti: Dinozorlarla dolu ormanları, lav püskürten volkanları, güzel kumsalları ve gizemli bataklıkları keşfedin. Her benzersiz yarış pisti, gizli kestirmeler ve sürprizlerle doludur.
  • Yarışçı takımı toplayın: Her biri ışınlanma, alevli ateş izleri ve karışıklık büyüleri gibi benzersiz özel güce sahip, oynamak için bir sürücü takımı oluşturun.
  • Bölünmüş ekran çok oyunculu: Android TV’de veya TV’ye bağlı telefon veya tablette en fazla 4 arkadaşınızla omuz omuza yarışın.
  • Google Play Oyunlar: Skor tablosunda arkadaşlarınızla rekabet edin, başarımlar kazanın, oyununuzu buluta yedekleyin, birden fazla cihazı Google hesabınızla senkronize tutun.
  • İstediğiniz gibi oynayın: Eğimli direksiyon, dokunmatik ekran ve USB/Bluetooth oyun kontrolcüsü arasında sorunsuzca geçiş yapın. Oyun deneyiminizi en iyi hale getirmek için 3D grafik ayarlarını özelleştirin.

 

Emircan Erdoğan

Beach Buggy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME
80.4 MB DOSYA BOYUTU

Beach Buggy Racing ücretsiz olarak sunulmasına rağmen kaliteli içeriğiyle dikkat çeken bir yarış oyunudur.

Beach Buggy Racing muhtemelen iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en keyifli, en kaliteli ve en heyecnalı yarış oyunları arasında yer alacaktır. Oyunun bu denli yüksek kalite sunmasına rağmen tamamen ücretsiz olarak sunuluyor olması ise bir başka hoşumuza giden özelliği.

Oyuna ilk girdiğimizde country tarzı müzikler ve kaliteli grafikler tarafından karşılanıyoruz. Bu aşamadan sonra birkaç tanıtım ve alıştırma bölümüne katılıyoruz. Daha sonra ise oyun yavaş yavaş başlıyor ve oyunculara yeteneklerini test edebilecekleri bölümler sunuyor. Menü üzerinden aracınızı upgrade edebilir, sürücüyü değiştirebilir veya aracınızı komple değiştirebilirsiniz.

Oyunun en fazla dikkat çeken özellikleri arasında kontrol mekanizması yer alıyor. Bugüne kadar birçok yarış oyunu oynamış olmamıza rağmen pek azında bu kadar kaliteli ve dozu iyi ayarlanmış bir kontrol sistemine denk geldik. Aracımızı rahatlıkla kontrol edebiliyoruz, hızlı girilen virajlarda yoldan kopsak da toparlaması kolay ve keyifli.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Beach Buggy Racing yarış oyunlarından keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Beach Buggy Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.

Uzun bir bekleyisşten sonra mobil cihazlar için çıkmış olan en eğlenceli yarış oyunlarından biri olan Beach Buggy Racing, Windows Phone kullanıcılarına ulaştı. Beach Buggy Blitz oyununun devamı olan bu oyun, halihazırda 30 milyon kullanıcı tarafından indirilen ve oynanan bir oyun. Windows Phone veya Surface kullanıcısıysanız bu oyunu artık siz de oynayabileceksiniz. Mario Kart benzeri savaşların döndüğü pistlerde haritaya serpiştirilmiş power up kürelerinden size rastgele gelen özellikleri yarışta lehinize kullanın. Şansınıza turbo hızı, tuzaklar veya silahlar denk gelebilir. Bunlarla rakiplerinize saldırı gerçekleştirmeniz mümkün.

Yarıştan kazandığınız puanlar sayesinde kullandığınız aracı kişiselleştirebiliyorsunuz. Seçenekler arasında spor arabalardan dozer bozması araçlara kadar birçok seçenek var. 12 tane farklı pistte yarıştığınız oyunu ücretsiz olarak oynamanız mümkün. Pistlerin her biri rengarenk görsellerle donatılmış ve yarıştığınız ortamlar arsında plajlar, volkanlar, bataklıklar ve birçok farklı şey var. Seçmiş olduğunuz sürücüler bile farklı özelliklere sahip ve bunların her birini takımınıza katıp yarışa göre kullanabiliriz. Cihazınızın grafikleri kaldıramaması durumunu düşünen yapımcılar, grafik ayarlarını düşürmenize imkan tanıyor. Uygulama içi satın alma seçeneklerine karşı dikkatli olmanızı öneririm.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Forza Street

    Forza Street: Microsoft'un yeni araba yarışı oyunu
  • Racing for Car

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Racing for Car mobil oyunu, şehir içinde zamana karşı yarış yapmaya olanak tanıyan heyecan dolu bir yarış oyunudur.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.
  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • F1 23

    Her zamankinden daha hızlı. Hemen F1 23 indirin ve bu adrenalin dolu yarış oyununu deneyimleyin.