Beat Cop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Farklı sonlarla biten sürükleyici bir polisiye oyun

Beat Cop, Steam’den sonra mobilde indirilebilir olan retro piksel stili grafiklere sahip macera oyunu. Devriye gezen bir polis memurunun yerine geçtiğiniz oyunda New York sokaklarını gezerek suç oranını düşürmeye çalışıyorsunuz. Tek başınıza, arkadaşlarınızın yardımını almadan günden güne kötüleşen New York’a huzur ortamı sağlamaya çalışırken, bir yandan da patronunuzdan aldığınız emirleri yerine getirmeniz gerekiyor.

11 bit studios tarafından geliştirilen retro görselli polis oyunu Beat Cop, 80’li yıllarda geçiyor. Amerika’nın New York şehrindesiniz. Devriye polisi Jack Kelly olarak bulunduğunuz oyunda Brooklyn sokaklarını geziyorsunuz. Bir yandan şehrin güvenliğin sağlarken diğer yandan yer altı dünyasının bir oyunu olduğunu düşündüğünüz üstünüze yıkılan cinayeti aydınlatmakla uğraşıyorsunuz. Bu arada sadece uyuşturucu ve silah satıcılarının da aralarında bulunduğu pislikleri yakalamak dışında hiçbir işi beceremeyeceğinizi düşünen patronunuzdan aldığınız işleri tamamlamak için uğraş veriyorsunuz. Tahmin edeceğiniz üzere kararlarınız hikayenin seyrini değiştiriyor. Farklı seçimler yaparak oyunu birden fazla bitirmeniz mümkün.

 

Erkan Calp

Beat Cop

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
429 MB DOSYA BOYUTU

Birden fazla sonla biten hızlı tempolu polisiye macera oyun

Beat Cop, polisiye macera oyunları sevenlere hitap eden retro görselli sürükleyici bir yapım. 11 bit studios’un PC ardından mobil platforma çıkardığı polis oyunu New York şehrinde geçiyor. Bir yandan Brooklyn sokaklarında dolaşan pislikleri temizlemeye çalışırken, diğer yandan şehrin güvenliğini sağlamaya çalışıyorsunuz. Hızlı tempolu oynanışa hazırlanın.

PC’den mobil platforma -orijinal sürümü bozulmadan- uyarlanan polisiye oyun Beat Cop’da bir devriye polisinin yerini alıyorsunuz. Yer altı dünyasının kontrolünde olan New York’u çete, uyuşturucu satıcıları, cadde başı duran hayat kadınları ve diğer kötü şeylerden arındırmanız isteniyor. İşinizi çok iyi yaptığınızdan mafyalar da peşinize düşmüş durumda. Kellenizi tabaklarında görmek isteyen mafyalar veya başka birileri üzerinize bir de cinayet yıkmış durumda. Karanlık köşeler dahil tüm sokakları gezerek size komplo kuranları bulmalısınız. Tüm bunlarla uğraşırken patronunuzun verdiği işleri de zamanında halletmeniz gerekiyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny of Khando

    Destiny of Khando Android Oyunu: Aksiyon platform türünde retro mobil oyun
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • DERE EVIL EXE

    Eşsiz bulmaca ve engellerle alışılmışın dışında retro platform oyunu
  • Beat the Boss 2

    Beat the Boss 2, Android platformunda popüler patron dövme oyunu.
  • Draw a Stickman EPIC 2 APK

    Draw a Stickman EPIC 2 APK, çizerek bölümleri geçmeye çalıştığınız çöp adam oyunu.
  • RPS Knights

    RPS Knights, Android platformunda retro görsellere sahip rpg strateji oyunu.
  • Super Barzo

    Super Barzo, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eski tarzda oyunları özleyenlerin beğeneceği harika bir retro platform oyunudur.