Beat da Beat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Beat da Beat, Android platformunda retro görselli Türkçe uzay oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beat da Beat, oyunlarda görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz başınızdan zor kalkacağınız bir uzay oyunu. Uzayın derinliklerinde bilmediğimiz bir noktaya bizleri getiren oyunda kimi zaman uzay gemimizle, kimi zaman da birebir uzaylılarla savaşıyoruz.

Retro görselli uzay oyununda Dubstep parçalarının ritmiyle aksiyona doyuyoruz diyebilirim. Uzay gemimize atladığımız an ateş yağmuruna tutuluyoruz. Hangi noktadan geldiği belli olmayan düşman uzay gemilerini geri püskürtten sonra görevimiz sonlanmıyor. Bölüm sonlarında birbirinden güçlü uzaylılarla karşı karşıya geliyoruz. Bu heyecan onlarla birebir kapışmamızda daha da artıyor.

Türkçe olmasıyla da öne çıkan uzay temalı aksiyon oyununda 4 zorluk düzeyi bulunmakta. Oyuna alıştıktan sonra kesinlikle zorluk seviyesini en yukarı çekmenizi öneririm. En zorda hem uzay gemileriyle hem de uzaylılarla daha zorlu karşılaşmalar oluyor. Oyunun heyecanı bu düzeyde ortaya çıkıyor diyebilirim.

Erkan Calp

Beat da Beat

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Beat da Beat, retro görselleri ve dubstep parçalarının ritmiyle çoşacağınız bir uzay oyunu.

Beat da Beat, iPhone ve iPad’imizde tek başımıza oynayabildiğimiz retro görselleri ve dubstep parçalarının ritmiyle çoşturan bölümleriyke öne çıkan bir uzay oyunu. Uzay oyunlarından keyif alıyorsanız görsellerine bakıp vazgeçmemeniz, kesinlikle oynamanız gereken bir yapım.

iOS platformunda ilginç olarak ücretli karşımıza çıkan uzay temalı aksiyon oyununda birbirinden zorlu görevlere katılıyoruz. Bazen uzay gemileriyle birebir çarpışmamız gerekirken, bazen de direkt uzaylıların karşısına çıkıyoruz. Bölüm sonlarında beliren dev uzaylıları da atlamamak gerek.

Oyunu dört zorluk seviyesinde oynayabiliyoruz. Zorluk düzeyini arttırdıkça mücadele etmemiz gereken uzay gemilerinin sayısı da artıyor ve bölüm sonları uzaylıları daha da güçlenmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beat the Boss

    Beat the Boss ile kolayca stres atabilirsiniz
  • Beat the Boss 2

    Beat the Boss 2, Android platformunda popüler patron dövme oyunu.
  • Beat the Boss 4

    Beat the Boss 4 komik ve eğlenceli bir mobil patron dövme oyunudur
  • Clan N

    Uzak doğu temalı beat'em up oyunu Clan N, Android Google Play'de! Topraklara barışı getirmek için tek başınıza veya arkadaşlarınızla savaşın.
  • Double Dragon 4

    1987 yapımı beat 'em up oyunu
  • Squareboy vs Bullies

    Squareboy vs Bullies beat em up türünde bir aksiyon oyunudur
  • Beat Street

    Çete üyeleriyle karşı karşıya geliyoruz.
  • Altered Beast

    Altered Beast mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beat em up oyunudur