Beat Legend: AVICII

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Beat Legend: AVICII Android İndir: DJ'in hit parçaları eşliğinde süper zevkli bir mobil oyun

Beat Legend: AVICII, House ve Dance müziğin en bilinen sanatçılarından, efsane DJ ve yapımcı Aviicii’nin hit parçaları eşliğinde uzay oyunu. Hey Brother, Levels, Wake Me Up, SOS, The Nights, Without You, Waiting for love, Sunset Jesus, Lonely Together, Heaven, Fades Away, Broken Arrows, Addicted to You, I Could Be the One, Gonna Love Ya gibi dünyaca ünlü DJ ve bestecilerin en çok dinlenen parçaları arasında bir yolculuk sizi bekliyor.

Beat Legend: AVICII, büyüleyici fütüristik ritim aksiyonlu deneyime çağırıyor. Herkesçe beğenilen AVICII Invector geliştiricileri tarafından sunulan, Beat Legend: AVICII, coşkun, ritim aksiyonlu deneyimi mobil cihazlara getiriyor vee Without You, Wake Me Up ve Levels gibi mega hitleri sunuyor. Işık hızında bir oyun. Ritim içerisinde uzay geminizle yolunuza çıkanlara çarpıyor, biriktirerek puanınızı artırıyorsunuz. Tüm parkurlarda en iyi dereceyi elde etmenin tek yolu, AVICII’nin parçalarına kendinizi kaptırmanız. Ritmi yakalarsanız yüksek puan kaçınılmaz!

 

Erkan Calp

Beat Legend: AVICII

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

Beat Legend: AVICII iOS İndir: Ritim oyunu

Beat Legend: AVICII, House ve Dance müziği sevdiren İsveçli DJ ve yapımcı Avicii’nin hayranları için özel olarak yapılmış bir mobil oyun. Atari tarafından geliştirilen fütüristik ritim aksiyon oyununda Avicii’nin 15 en büyük hiti eşliğinde uzay yolculuğuna çıkıyorsunuz. Uzay oyunlarını ritim oyunları ile harmanlayan, grafikleriyle de etkileyici bir yapım.

Müzik oyunları seviyor ve ünlü DJ Avicii hayranıysanız bu oyun tam size göre. Avicii’nin en çok dinlenen şarkılarına kendinizi kaptırıp ilerleyebileceğiniz bir oyun. Hey Brother, Levels, Wake Me Up, SOS, The Nights, Without You, Waiting for love, Sunset Jesus, Lonely Together, Heaven, Fades Away, Broken Arrows, Addicted to You, I Could Be the One ve Gonna Love Ya, uzay yolculuğunuzda eşlik edecek parçalar arasında. Oyunda amaç, ritim içerisinde çarpanları biriktirmek, yüksek puanlar almak. Tüm parkularda en iyi dereceye yapmanın tek yolu Avcii’nin müziklerini ezbere bilmek. Ritme ne kadar uyum sağlarsanız o kadar başarılı olursunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avicii | Gravity HD

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun
  • Beat Fever

    Beat Fever, Android telefon ve tablette oynayabileceğiniz müzik ritim oyunu.
  • 2048 BEAT

    Android platformda müzik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.
  • Groovepad APK

    Groovepad APK Android müzik yapma programı arayanlara tavsiyemizdir. Müzik ve beat yapmak için kullanımı kolay harika bir Android uygulaması ve ücretsiz!
  • Beat Hopper

    Müziğin ritmini kaçırmayın!
  • Candy Beat

    Minik kurbağa ile eğlence zamanı.
  • Beat Archer

    Kasabını canavarların istilasından kurtar.
  • Beat Roller

    Müzikle birlikte topu sürükle.