2048 BEAT

2048 BEAT

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 3
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici WENEE

Android platformda müzik oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.

Android oyunlar arasında müzik kategorisinde yer alan 2048 BEAT, basit ve eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekmektedir. Birbirinden güzel müzikler eşliğinde keyifli bir bulmaca oyunu sizlerle. 

Penguen, koyun, tavşan, kedi, aslan, maymun ve birbirinden sevimli onlarca hayvan figürü ile eğlenceli müzikler eşliğinde eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.  Yapmanız gereken tek şey aynı türdeki hayvanları eşleştirerek, basit görevleri yerine getirmektir. Ne kadar fazla oynarsanız, o kadar fazla müzik dinleyebilirsiniz. 

Toplam 14 farklı dil desteği ile geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden bu oyunda, 500 adet farklı bölüm yer almaktadır. Sıradan bulmaca oyunlarından farklı bir yapıya sahip bu oyunda, her seviyede farklı bir müziği dinleme fırsatına sahipsiniz. Birbirinden güzel onlarca müziğe erişmek için sürekli olarak yeni bölümlerin kilidini açmanız gerekecektir. 

Yüzlerce kişi tarafından zevkle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan 2048 BEAT, sadece oyun tutkunlarının değil, müzik severlerinde oldukça ilgisini çeken bir oyun olmayı başarmıştır. Keyifle oynayacağınız bu bulmaca oyununda, enfes müzikler dinleyerek oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.