Bebeğim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
900 TOPLAM İNDİRME

Yeni bebek sahibi olan anne ve babaların merak ettikleri her şeye kolayca ulaşabilecekleri bilgiler içeren bir uygulama.

Bebeğinin gelişim sürecinde yardıma ihtiyaç duyan anne ve babaların başucu kitabı niteliğindeki Bebeğim uygulaması, merak ettiğiniz soruların çözümünde yardımcı oluyor.

İlk kez çocuk sahibi olan ve çocuk büyütme konusunda tecrübesi olmayan anne ve babalar, bu süreçte çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalabiliyor. Bebeğin durumunu anlayabilmek ve en doğru şekilde yetiştirebilmek için desteğe ihtiyaç duyan anne ve babalar düşünülerek tasarlanmış Bebeğim uygulaması, uzman tavsiyeleriyle size rahat bir nefes aldıracak.

Uzman psikologlara hem kendinizle hem de bebeğinizle ilgili sorularınızı sorarak, tavsiyeler almanızda yardımcı olan uygulama, merak ettiklerinizi en ince ayrıntısına kadar öğrenmenizde yardımcı oluyor. Bunların dışında, bebeğinizin fotoğrafını göndererek uygulama albümünde yer almasını da sağlayabileceğiniz gibi, eğlenceli bebek videolarıyla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Yüzlerce uzmanın kaleme aldığı makalelerle en doğru bilgilere ulaşabileceğiniz Bebeğim uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bebeğim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME
50.7 MB DOSYA BOYUTU

Bebeğim, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir bebek takip uygulamasıdır.

Bebeğim, 2 yaşından küçük çocuklarınızın gelişimini ve sağlıklı büyümesini takip edebileceğiniz bir bebek takip uygulaması. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kullanabileceğiniz bu uygulamada, çocuk bakımı ve gelişimi hakkında destek bulacak ve yaşadığınız sorunlara çözüm üretebileceksiniz. Uzman görüşlerinin de bulunduğu Bebeğim uygulaması, annelerin çok hoşuna gideceğinden akıllı cihazlarınızda bulunmasını tavsiye ederim. 

İlk kez çocuk sahibi olan ve çocuk büyütme konusunda tecrübesi olmayan anne ve babalar, bu süreçte çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalabiliyor. Bebeğin durumunu anlayabilmek ve en doğru şekilde yetiştirebilmek için desteğe ihtiyaç duyan anne ve babalar düşünülerek tasarlanmış Bebeğim uygulaması da, bu zorlukları aşabilmek için iyi düşünülmüş diyebilirim. Gün gün bebeğinizin gelişimine özel ipuçlarıyla bebeğinizin gelişiminde bilinçli bir anne olarak rol almak istiyorsanız, bebeğinizin ilk ayağa kalktığı gün, ilk bayramı, ilk deliksiz uyku uyuduğu gün, ilk diş çıkarttığı gün, ilk doğum günü, ilk emeklediği gün, ilk defa güldüğü an, ilk katı yemek yediği gün, ilk kelimesini konuştuğunda, ilk defa oturduğunda, ilk yılbaşı eğlencesinde, ilk defa yürüdüğünde yaşadıklarınızı kayıt altına almak istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Sayamayacağım kadar çok özelliği olan Bebeğim'i ücretsiz indirebilirsiniz. Çocuk gelişimine önem veren ebeveynlere kesinlikle tavsiye ederim.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helpouts

    Helpouts, Android cihazlarınız üzerinden Eğitim, Sağlık, Ev ve Bahçe İşleri, Sanat, Müzik ve daha bir çok konuda canlı olarak uzmanlarından videolu yardım alabileceğiniz Google servisidir.
  • BMI Calculator

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz vücut kitle endeksi hesaplama uygulamasıdır.
  • Microsoft Family Safety

    Microsoft Family Safety (Android): Aileniz için dijital sağlık uygulaması
  • Fitekran

    Sağlıklı yaşama dair her şey bu uygulamada
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Hamilelik

    Hamilelik uygulamasından faydalanarak Android cihazlarınızdan doğum anına kadar tüm gerekli tavsiyelere erişebiliyorsunuz.
  • AXA Sağlığım

    AXA Sağlığım uygulamasını kullanarak tüm poliçe ve sağlık işlemlerinizi halledebilirsiniz.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.