Beelinguapp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Beelinguapp, Android cihazlarınızda kolaylıkla yabancı dil öğrenmenize yardımcı olan harika bir eğitim uygulamasıdır.

Beelinguapp, yeni bir dil öğrenmek veya öğrendiği yabancı dili geliştirmek isteyenlerin çok hoşuna gidecek bir eğitim uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulamada, sesli kitaplar eşliğinde farklı dilde olan ama tanıdık hikayeleri kolaylıkla okuyabileceksiniz. 

Seçtiğiniz dilde farklı öyküler okuyarak yeni bir dil öğrenme mekanizması Beelinguapp'ın odak noktasını oluşturuyor. Ana dilinizi bir kılavuz olarak kullandığınız Beelinguapp, okuduğunuz yabancı dildeki metinde bilmediğiniz kelime ve deyimleri dahi gösteriyor. Yetmedi mi? Dilerseniz bu hikayeleri sesli bir şekilde de dinleyebiliyorsunuz. Son derece yenilikçi bir dil öğrenme uygulaması diyebilirim. 

Beelinguapp Özellikleri

  • Öğrenmek istediğiniz dilde farklı öyküler okuyabilme
  • Bir deyimin veya kelimenin ne anlama geldiğini öğrenebilme
  • Herhangi bir dilde sesli kitap dinleyebilme
  • Tür ve öğrenme seviyeleri
  • Öğrenmeyi kolaylaştırıcı özellikler

Yabancı dil öğreniminde yenilikçi bir yaklaşım arıyorsanız Beelinguapp uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. İspanyolca, İngilizce, Almanca, Portekizce, Fransızca, Hintçe, Rusça, Türkçe, Çince, Arapça, İtalyanca ve Japonca dillerinden birini öğrenmek için gerçekten harika bir uygulama!

Gökhan Abay

Beelinguapp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Beelinguapp, iPhone ve iPad cihazlarınızda sesli kitaplarla dil öğrenmenizi sağlayan harika bir eğitim uygulamasıdır.

Beelinguapp, yabancı dil öğreniminde zorlananlar veya kendini geliştirmek isteyenler için sunulmuş harika bir eğitim uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu uygulama sayesinde, farklı dilde hikayeleri yan yana okuyabilecek ve dinleyebileceksiniz. Üstelik eş zamanlı olarak kendi dilinizdeki çevirilerine de bakabilirsiniz.

Dil öğrenmeyi eğlenceli hale getiren uygulamaların sayısı günümüzde bir hayli arttır. Beelinguapp ise farklı bir alana yoğunlaşıyor ve kitap okuyarak dil öğrenimine yardımcı oluyor. Eğer sesli kitaplara aşinaysanız, bu uygulamanın yenilikçi yöntemini de beğeneceğinizi düşünüyorum. İspanyolca'dan Almanca'ya pek çok dili Beelinguapp ile eğlenceli ve tanıdık metinlerle öğrenebilirsiniz.

Yabancı dil sorununu ortadan kaldırmak isteyenler Beelinguapp uygulamasını ücretsiz indirebilirler. İngilizce, Almanca, Portekizce, Fransızca, Hintçe, Rusça, Türkçe, Çince, Arapça, İtalyanca ve Japonca öğrenebileceğiniz bu uygulamayı denemenizi kesinlikle öneririm.


Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Türkçe Atasözleri

    Türkçe Atasözleri uygulamasında A'dan Z'ye binlerce atasözünü bulabilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.