Beevolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Beevolution oldukça eğlenceli bir Android oyunudur

Beevolution yaratıcı bir oynanaışa sahip ve bol eğlence sunan, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur.

Özel bir oyun yapısını kaliteli grafiklerle birleştiren Beevolution diğer herhangi bir oyundan oldukça farklı olan oynanışı sayesinde size özel bir oyun tecrübesi yaşatmaktadır.

Beevolution'da bir grup arıya özgürlük mücadelelerinde yardımcı olmaktayız. İşçi arılarımız yıllardır hizmet verdikleri kraliçe arı tarafından baskı altında tutulmaktadırlar. Fakat bu gidişata bir dur deme zamanı geldiğini anlayan işçi arılarımız hep birlikte kraliçe arıya karşı ayaklanmıştır.

İşçilerimize bu ayaklanmalarında eşlik ederken bize saldıran savaşçı arılar tarafından atılan mermilerin üzerine dokunarak mermileri savaşçı arılara geri fırlatmalıyız. Oyundaki temel amacımız öncelikle kendi kovanımızı savunmaktır. Kovanımızı savunduktan sonra düşman kovanını olabildiğince hızlı bir şekilde yok etmeliyiz. İşçi arılar olduğumuz için tek savunmamız düşman mermileridir.

Beevolution'da farklı tipte savaşçı arılarla karşılaşacağız. Bu karşılaşmalarımız sırasında zamana dikkat etmeli ve verilen süre içerisinde düşman kovanı yok etmeliyiz. Beevolution oynanışı renklendiren farklı elementlere de sahiptir. Düşmanlarla savaştıkça elde ettiğimiz balı kullanarak aktif ve pasif bonusları etkinleştirebiliyor ve kritik anlarda yardım alabiliyoruz.

Beevolution ODTÜ Atom'da yer alan bir Türk oyun şirketi Aesis Game Studios tarafından geliştirilmiş başarılı ve eğlenceli bir mobil oyundur. Birçok farklı elementi yaratıcı bir şekilde birleştiren oyun denenmeyi hakediyor.

Can Erdil Şentürk

Beevolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME

Beevolution yaratıcı oynanışıyla öne çıkan sürükleyici bir iOS oyunudur

Beevolution oldukça yaratıcı bir oyun mantığına sahip, yüksek eğlence sunan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir iOS oyunudur.

Beevolution'da bir grup işçi arının haklı mücadelesinde yanlarında yer alıyoruz ve savaşçı arılara karşı kovanımızı savunuyoruz. İşçi arılarımız uzun yıllardır kraliçe arıya hizmet vermektedir ve bu hizmetleri karşılığında baskı görmektedirler. Arılarımız bu gidişata dur demenin zamanının geldiğini anlamıştır ve kovandan ayrılarak özgürlükleri için savaşmaya başlamışlardır.

Kraliçe arı kendisine karşı ayaklanan işçi arılarımızın üzerine savaşçı arıları yollamıştır. Savaşçı arılar işçi arılarımızın üzerine amansızca saldırırken işçi arılarımıza destek olmalı ve kovanlarını koruyarak özgürlüklerini elde etmelerini sağlamalıyız.

Beevolution diğer oyunlara benzemeyen, oldukça özel bir oynanışa sahiptir. İşçi arılarımızın kovanını savaşçı arılara karşı savunurken savaşçı arıların attığı mermileri ekrana dokunarak durdurmalı, bu mermileri savaşçı arılara karşı kullanmalıyız. Kovanımızı savunurken bir yandan karşı kovana saldırarak belli bir süre içerisinde kovanlarını yok etmeliyiz. Oyunda savaştıkça biriken balımızı bize büyük oranda yardımcı olan pasif ve aktif bonusları etkinleştirmek için kullanabiliyoruz ve oyuna heyecan katabilişyoruz.

Eğer eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız Türk firma Aesis Game Studios tarafından geliştirilen Beevolution oldukça güzel bir seçenek olacaktır.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu