Ben 10: Up to Speed

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,241 TOPLAM İNDİRME

Ben 10: Up to Speed, Cartoon Network imzalı sonsuz koşu türünde Android oyunu.

Ben 10: Up to Speed, Cartoon Network kanalında yayınlan çizgi filmin mobil platforma uyarlanmış oyunu. Görsel çizgileriyle özellikle küçük yaşta oyuncuların ilgisini çekeceğini düşündüğüm oyun sonsuz koşu türünde.

Android platformunda ücretli indirilmeye açılan koşu oyunları arasından küçük yaşta oyuncuları hedef alan kaliteli animasyonlara sahip olmasıyla öne çıkan Ben 10: Tam Gaz oyununda uzaylı saati keşfederek onların güçlerine sahip olan Ben’i kontrol ediyoruz. Uzaylıların güçlerini kullanabildiğimizden onları yenme şansımız oldukça yüksek. Süper güçlü dört kol, kızgın ateş topu, süper hızlı şimşek hız ve daha nice uzaylıya dönüşebilen karakterimize dünyayı kurtarma gibi oldukça zorlu bir görev veriliyor. Uzaylılar ve tuzaklarla dolu yolculuğunda Ben’e eşlik etmek te bizim görevimiz.

Klasik sonsuz koşu oyunlarının çizgisinde uzay temasıyla işlenmiş eğlence dozu yüksek bir mobil oyun Ben 10: Up to Speed (Ben 10: Tam Gaz). Telefon/tabletinizde oyun oynayan çocuğunuz veyahut küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Erkan Calp

Ben 10: Up to Speed

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
341 TOPLAM İNDİRME
291 MB DOSYA BOYUTU

Ben 10: Up to Speed, Cartoon Network yapımı uzay temalı sonsuz koşu oyunu.

Ben 10: Up to Speed, iPhone ve iPad’inizde oyun oynayan çocuğunuz, kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirebileceğiniz uzay temalı bir sonsuz koşu oyunu. Cartoon Network kanalının popüler çizgi filmlerinden Ben 10’un mobil oyununda uzaylı saati keşfedip onların gücünü kullanabilen Ben’i kontrol ediyoruz.

Uzaylıların dünyayı ele geçirme planlarını suya düşürecek tek kişi olan Ben, araba yolculuğunda Omnitrix adında bir uzaylı saati keşfediyor. Saati kullanarak eşsiz yeteneklere sahip uzaylı süper kahramanlara dönüşebilen karakterimiz, özel güçleri sayesinde önüne çıkan uzaylı, canavar ve diğer engelleri kolaylıkla geçebiliyor. Zorlandığı noktalarda da biz yardımcı oluyoruz.

Uzay temalı sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkan Ben 10: Up to Speed (Ben 10: Tam Gaz), çizgi film stili rengarenk görsellere sahip olmasının yanında kolay oynanışıyla küçük yaşta oyuncuları kendine çekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speed Up Expert

    kapsamlı temizleme fonksiyonu ile dikkat çeken bu uygulama ile cihazınızın genel performansını artırabilir ve pil ömrünü uzatabilirsiniz.
  • High Speed Police Chase

    High Speed Police Chase, polis ve hırsız olabildiğiniz aksiyon yüklü kovalamaca oyunu.
  • Dinotrux: Trux It Up!

    Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.
  • Clan N

    Uzak doğu temalı beat'em up oyunu Clan N, Android Google Play'de! Topraklara barışı getirmek için tek başınıza veya arkadaşlarınızla savaşın.
  • One Up

    One Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Bike Up!

    Bike Up! engellerle dolu parkurlarda motosikletimizle tehlikeli hareketler yapıp puan toplamaya çabaladığımız bir oyun.
  • Double Dragon 4

    1987 yapımı beat 'em up oyunu
  • Planetary Guard: Defender

    Planetary Guard: Defender aksiyon dozu yüksek bir shoot'em up oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.