BenzinLitre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

BenzinLitre uygulamasında size en yakın benzin istasyonlarının güncel fiyatlarını görebilmeniz mümkün.

BenzinLitre uygulamasıyla Android cihazlarınızdan yakınınızdaki benzin istasyonlarının güncel fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Aracınızın deposunu doldururken bir yandan da bütçenizi düşünmek zorunda kalmanız gayet olağan bir durum. Akaryakıt şirketlerinin rekabet halinde olduğunu düşünürsek, az da olsa fiyat farkı uyguladıklarına şahit olmuşsunuzdur. Siz de bu fiyat farkını uygulayan istasyonları tespit ederek deponuzu doldurmak istiyorsanız, BenzinLitre uygulaması bu iş için biçilmiş kaftan diyebilirim. Cihazınızın konum özelliğini kullanarak, size en yakın benzin istasyonlarını ve yakıt fiyatlarını gösteren uygulamada bu istasyonlara yol tarifi de alabiliyorsunuz.

196 benzin istasyonunu sizlere sunan uygulamada, siz de güncel fiyat bilgilerini paylaşabiliyor ve aynı zamanda puan kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız bu puanlarla da ücretsiz akaryakıt çekilişlerine katılabiliyorsunuz. Tüm benzin istasyonlarının güncel fiyat bilgilerini ve kampanyaları sizlere sunan uygulamada, benzin istasyonlarının tuvalet, market, mescit vb. imkanlara sahip olup olmadığını da inceleyebiliyorsunuz. Eğer siz de aracınızın deposunu uygun fiyatlarla doldurmak istiyorsanız, BenzinLitre uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

BenzinLitre

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
60.4 MB DOSYA BOYUTU

BenzinLitre uygulamasını kullanarak, etrafınızda bulunan benzin istasyonlarının güncel akaryakıt fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

BenzinLitre uygulaması ile iOS cihazlarınızdan size en yakın akaryakıt istasyonlarının güncel fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Akaryakıt istasyonları rekabet halinde olduğundan zaman zaman düşük fiyatlarla satış yapabiliyorlar. Araç sahipleri de bir yandan bütçelerini düşünmek zorunda olduğundan, düşük fiyatlarla satış yapan istasyonları tercih edebiliyor. Ancak bu tarz indirimleri ancak tesadüfen görebileceğimiz için işimiz biraz da şansa kalıyor diyebiliriz. BenzinLitre uygulaması da oturduğunuz yerden size en yakın benzin istasyonlarının güncel fiyat bilgilerini sıralıyor ve aynı zamanda harita üzerinden konumlarını da sizlere sunuyor.

Cihazınızın GPS özelliğini etkinleştirerek size en yakın istasyonları daha kolay görüntüleyebileceğiniz BenzinLitre uygulamasında, petrol dağıtım şirketlerinin güncel kampanyalarından da haberdar olabilmeniz mümkün. Zaman zaman çekilişler düzenleyerek ücretsiz akaryakıt alma şansını da sizlere sunan uygulamada, benzin istasyonlarının tuvalet, market, mescit vb. imkanlarını da görmenizi sağlıyor. Eğer siz de tüm bu imkanlardan faydalanmak isterseniz, BenzinLitre uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Döviz Kurları

    Güncel döviz kurlarını, altın ve benzin fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • PO Nerede

    PO Nerede ile size en yakın Petrol Ofisi benzin istasyonunu kolayca bulabilirsiniz
  • Shell Motorist

    Shell Motorist ile en yakın Shell benzin istasyonunu bulabilirsiniz
  • Gazzoline Free

    Gazzoline Free, Android cihazlarınız üzerinde oynayarak bir benzin istasyonu işletececeğiniz ve bunun karşılığında para kazanacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Glow Wheels

    Müziğin ritmine uy ve benzin bitene kadar yola devam et.
  • Idle Car Tycoon

    Benzin istasyonu ve oto yıkama işine girerek sayısız araca hizmet vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.