BeSoccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

BeSoccer uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm futbol liglerine ve takımlarına ulaşabiliyorsunuz.

BeSoccer uygulaması, sıkı bir futbol takipçisi olan Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının kesinlikle es geçmemeleri gereken futbol fikstür ve maç sonuçları uygulamaları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak kullanılabilen ve neredeyse dünyanın her yanındaki ligler hakkında tüm ihtiyaç duyabileceğiniz bilgileri verebilen uygulama, elbette binlerce farklı takıma da ev sahipliği yapıyor. Arayüzünde gezinmenin kolay ve hızlı olması sayesinde futbol karşılaşmalarına dair tüm aradığınız bilgilere bir kaç tıklamada ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın temel olarak sunduğu bilgileri kısaca listelemek gerekirse;

  • Özel bildirimler
  • Favori takımlarınızın transferleri hakkında bilgilendirmeler
  • Canlı yorumlar
  • Takım bilgilerini görme
  • Fikstür ve maç sonuçlarını inceleme
  • Lig sıralamaları hakkında grafikler
  • Hafta hafta analizler
  • Her sezon yenilenen içerikler

Uygulamada yer alan lig ve takım seçenekleri içerisinden kendi favorilerinizi oluşturabildiğiniz için ilgi alanlarınıza giren tüm karşılaşmaları hakkında en hızlı yoldan bilgi toplamanız mümkün oluyor. Ancak bildirim ve en son gelişmeleri için 3G yahut WiFi üzerinden internete bağlı olmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

BeSoccer içerisinde istediğiniz ancak bilgisi bulunmayan takım ve liglere denk gelecek olursanız, bu konuda üreticiyle iletişime geçebiliyor ve talep ettiğiniz ligi bildirerek kısa süre içerisinde eklenmesini de sağlayabiliyorsunuz. Futbol meraklılarının kesinlikle denemeleri gerekenler arasında.

Yiğit Ekim Demir

BeSoccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
54.5 MB DOSYA BOYUTU

BeSoccer uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm fikstürlere ve maç sonuçlarına ulaşabiliyorsunuz.

BeSoccer uygulaması, futbol meraklısı olan iPhone ve iPad kullanıcılarının beğenecekleri spor uygulamaları arasında yer alıyor. Futbol karşılaşmalarına dair dünyanın her yanından haberlere, fikstürlere, maç sonuçlarına ve çok daha fazla bilgiye erişmenize yardımcı olduğu için bir an bile elinizden bırakmak istemeyeceğinize eminim. Hem kolay kullanımlı hem de güzel tasarımlı olan BeSoccer, tüm aradığınız bilgilere erişiminizde yeteri kadar sadeliği de sunmayı başarıyor.

Uygulamanın en dikkat çekici yanı, neredeyse tüm dünya liglerini ve takımlarını içerisinde barındırması. Böylelikle hangi karşılaşmaya göz atmak isterseniz isteyin o karşılaşmayı bulma ve tarihi, sonucu, taraflar gibi pek çok bilgiyi keşfetme imkanınız oluyor. Ayrıca takımlara dair en son transferler gibi pek çok haber niteliği taşıyan bilgiye de yine BeSoccer'dan ulaşabiliyorsunuz.

Canlı olarak skorları da aktarabilen uygulama, böylece en son gol durumlarına ulaşarak heyecana ortak olmanız için tüm gerekenlere sahip. Elbette bu tip anlık bilgi gerektiren işlevlerine erişebilmek için 3G yahut WiFi internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini de aklınızdan çıkarmayın.

Kendi profilinizi kullanarak favori takım ve liglerinizi belirleyebildiğiniz BeSoccer, daha sonra bu beğeni ve seçimlerinize uygun bir şekilde bildirimlerle uygulamaya giriş yapmadan bilgilere ulaşmanız için her şeyi yapıyor. Futbol karşılaşmalarına meraklı olanlar ve dünyanın her yanındaki ligleri anlık olarak takip etmek isteyenler için kaçırılmaması gereken fırsatlardan bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.