Beymen Bemoji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Beymen Bemoji, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve fotoğraflara özel emoji ekleyebileceğiniz bir uygulamadır.

Beymen Bemoji, fotoğraflarınıza özel emoji ekleyebileceğiniz güzel bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, kendinizi ifade etmek için farklı bir yol bulmuş olacaksınız. Beymen'in kendi markasına özel bir emoji seti tasarlayan ilk moda markası olmasını sağlayan bu uygulamaya şimdi biraz daha yakından bakalım.

Beymen Bemoji, Beymen markasının 2016-17 Sonbahar/Kış sezonu tanıtımı için ortaya çıkardığı bir uygulama ve özel olarak tasarlanan emojileri içeriyor. İngiliz illüstratör Kate Phillipson tarafından Beymen’e özel tasarlanan emojilerle kendinizi farklı yollardan ifade edebiliyorsunuz. Bu arada emojilerin gerçekten harika olduğunu söylemeliyim. 300 kadar emojiyi içerisinde barındıran Beymen Bemoji uygulaması, güzel arayüzü ve harika illustrasyonlarıyla dikkat çekiyor. 

Modayı yakından takip ediyorsanız, fotoğraflarınıza emoji ekleme uygulaması arıyorsanız Beymen Bemoji'yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm. 

Gökhan Abay

Beymen Bemoji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
14.3 MB DOSYA BOYUTU

Beymen Bemoji, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve fotoğraflarınızı kişiselleştirebileceğiniz bir uygulamadır.

Beymen Bemoji, ünlü markanın akıllı cihazlar için geliştirdiği bir fotoğraf uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, kendinizi ifade etmenin en eğlenceli yolu olan emojilerle fotoğraflarınıza tat katacaksınız. Son derece keyifli bir kullanımı olan Beymen Bemoji'ye dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

İngiliz illüstratör Kate Philipson tarafından geliştirilen Beymen Bemoji uygulaması, ünlü markanın tarzını yansıtan eğlenceli öğeleri içerisinde barındırıyor. Birbirinden farklı 300 emojiyi içerisinde barındıran uygulama, yaklaşan yeni sezon ürünleri için bir reklam kampanyası kapsamında üretildi. "Beymen, 2016-17 Sonbahar/Kış sezonunu rengarenk “Beymen Bemoji” dünyasıyla karşılıyor!" sloganıyla karşımıza çıkan uygulamanın oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum. Zira markasına özel bir emoji seti tasarlayan ilk marka olarak iyi bir ivme yakalayacaklar. Ayrıca yeni sezon ürünlerinde bu emojileri gördüğümüzü de söyleyeyim.

Beymen Bemoji uygulamasını ücretsiz indirebileceğinizi de belirtmeden geçmeyelim. Fotoğraflara emoji ekleme uygulaması arıyorsanız denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beymen

    Beymen uygulaması ile giyim ve kozmetik alışverişlerinizi akıllı telefonlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.