Bi'Usta Kurumsal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

Bi'Usta Kurumsal uygulamasıyla, tadilat işleri için ilan veren müşterilere ulaşarak fiyat teklifi sunabilirsiniz.

Bi'Usta Kurumsal uygulamasında, Android cihazlarınızı kullanarak hızlı bir şekilde müşteri bulabilirsiniz.

Isı ve su yalıtımı, boya ve seramik uygulamaları gibi alanlarda uzmanlaşan ustaların kullanabileceği Bi'Usta Kurumsal uygulamasında, bu konularda usta arayan müşterilere kısa süre içerisinde ulaşarak fiyat teklifleri gönderebilirsiniz. Sisteme kayıt olduktan sonra, profilinizde hizmet alanlarınızı belirterek hizmet almak isteyen müşterilere anında ulaşabileceğiniz uygulama sayesinde fiyat tekliflerinizi uygun bulan müşterilerle çalışmaya başlayabiliyorsunuz.

Kalekim tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, hizmet veren ustalara müşteriler tarafından yapılan yorum ve puanlar ile sonraki işleriniz için tercih edilebilme şansınız bulunuyor. Ayrıca, tüm bu adımlar gerçekleşirken hediye puan kazanabiliyor ve bu puanlarla Kalekim Usta Kulübü Hediye Kataloğundan birbirinden güzel hediyeleri alabiliyorsunuz. Eğer siz de yeni müşteriler kazanmak ve gelir elde etmek istiyorsanız, Bi'Usta Kurumsal uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bi'Usta Kurumsal

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
28.5 MB DOSYA BOYUTU

Tadilat işleri için usta arayanlara ulaşarak gelir elde etmek isterseniz, Bi'Usta Kurumsal uygulamasını kullanabilirsiniz.

Bi'Usta Kurumsal uygulaması ile iOS cihazlarınızdan tadilat işleri için usta arayan müşterilere ulaşabilirsiniz.

Seramik uygulamaları, boya, ısı ve su yalıtımı konularında uzmanlaşan ustaların, müşteri ağını genişleterek gelir elde etmelerini sağlayan Bi'Usta Kurumsal uygulamasında, kısa süre içerisinde yeni müşteriler kazanabilirsiniz. Hizmet almak isteyen müşteriler, ihtiyaç duydukları hizmet hakkında detaylı bilgileri oluşturarak talep oluşturuyorlar. Bu talepleri anında görüntüleyebileceğiniz platformda, işin durumuna göre bir fiyat teklifinde bulunarak çalışmaya başlayabiliyorsunuz.

Hizmet verdiğiniz müşteriler, sizden memnun kaldığında profilinize girerek yorum ve puanlama yapabiliyorlar. Bu yorum ve puanlar da, sonraki müşterilerinizin sizi tercih etmesinde önemli bir yere sahip oluyor. Tüm bunlar gerçekleşirken bir yandan da puan kazanmanızı sağlayan platformda, bu puanları hediye kataloğundaki hediyeleri almak için kullanabiliyorsunuz. Eğer siz de hizmet arayan müşterilere ulaşarak para kazanmak istiyorsanız, Bi'Usta Kurumsal uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Power BI

    Microsoft Power BI uygulamasıyla önemli verilerinize dilediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.
  • Alibaba.com

    Android cihazlarda, şirket sahiplerinin kurumsal alışveriş yapmak için kullanabilecekleri bir uygulamadır.
  • Bi'Usta

    Tadilat işlerinizde profesyonel ustaları tercih etmek isterseniz, Bi'Usta uygulamasından onlarca ustaya ulaşabilir ve fiyat alabilirsiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Biis

    Biis uygulamasında, birçok alanda kısa süreli iş ilanlarına ulaşarak para kazanabilirsiniz.
  • TeamGram

    TeamGram uygulamasıyla şirketinizdeki işlerin yönetimini etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Uzmani.kim

    Uzmani.kim uygulaması, ihtiyaç duyduğunuz alanlarda hizmet veren uzman kişilerle iletişime geçebilmenizi sağlıyor.
  • TBB Mesleki Dayanışma

    TBB Mesleki Dayanışma uygulaması ile avukatlar, meslektaşlarıyla danışma ve destek imkanına sahip olabiliyorlar.