Big Brother Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,361 TOPLAM İNDİRME

Big Brother Türkiye mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Big Brother uygulamasıdır

Big Brother Türkiye, Star TV'de yayınlanmaya başlanan yeni yarışma programı Big Brother'ı takip etmenizi kolaylaştıran bir mobil uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Big Brother Türkiye temel olarak Big Brother yarışmasına yorumlarınızla katılımda bulunmanıza ve yarışmayı anlık olarak takip etmenize imkan veriyor. Big Brother Türkiye uygulaması aracılığıyla yarışmanın yayınlandığı günler yarışmanın canlı yayınını mobil cihazlarınız üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Big Brother Türkiye kullanıcıları yarışma ile ilgili haberlere de uygulama üzerinden erişebiliyorlar. Yarışmacıların tanıtımları, yorum yaparak diğer kullanıcılarla paylaşma imkanı, yarışma ile ilgili Twitter akışını takip etme imkanı, anketlere ve oylamalara katılabilme imkanı, Big Brother videoları Big Brother Türkiye uygulaması içerisinde bulabileceğiniz diğer şeyler.

Can Erdil Şentürk

Big Brother Türkiye

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
348 TOPLAM İNDİRME

Big Brother Türkiye, iPhone ve iPad cihazlarınızda yarışmayı takip edebileceğiniz bir canlı yayın uygulamasıdır.

Big Brother Türkiye, iPhone ve iPad cihazlarınızdan ünlü yarışmayı izleme imkanına sahip olduğunuz bir canlı yayın uygulaması. İzlenme rekorları kıran televizyon yarışmasında neler olup bittiğini rahatlıkla takip edebildiğiniz bu uygulamada, evde yaşanan olayları canlı takip edebiliyor, haberleri okuyabiliyor, oynama yapabiliyor ve yarışmayla alakalı merak ettiğiniz pek çok gelişmeye yakından tanıklık edebiliyorsunuz. 

Dünya genelinde yayınlanan bütün televizyon yarışmalarına baktığımızda orijinal ve entrika dolu konseptler her zaman reyting rekorları kırmıştır. Bu bizim ülkemiz içinde geçerli. Sadece Big Brother değil, farklı amaçlar taşıyan yarışma programları yeri geliyor bütün ülkenin gündemine oturuyor. Star TV ekranlarından bildiğimiz Big Brother Türkiye'nin uygulaması da tamamen izleyicilere yönelik hazırlanmış içeriklerden oluşuyor. 

Programı indirdiğinizde Facebook, Twitter veya Google Plus hesabınızdan giriş yapmanızı isteyecektir. Bağlantınız gerçekleştikten sonra uygulamanın ana ekranıyla karşılaşacaksınız. Oldukça şık bir arayüze sahip olduğunu söyleyebilirim. Menüye girdiğinizde de sırasıyla; canlı yayın, oylama, yarışmacılar, izleyici yorumları, big brother evi ve ayarlar bölümleri geliyor. Buradan dilerseniz evden yapılan canlı yayını takip edebilir, yorum bırakabilir, son çıkan haberleri okuyabilir veya sizlere yöneltilen anket sorularını cevaplayabilirsiniz. 

Bir yarışma programını en iyi şekilde takip etmenize olanak sağlayan Big Brother Türkiye'yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğer sıkı bir takipçiyseniz kullanmanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Acunn

    Acunn uygulaması ile Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor ve O Ses Türkiye gibi yarışma programlarının güncel haberlerine ulaşın.
  • Türkiye Yarışta

    Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasında bilgi yarışmasına katılarak para kazanabilirsiniz.
  • Pub Story

    Türkiye'nin ilk gerçek hayata taşınan etkinlik oyunu.
  • Sinemia

    Sinemia mobil uygulaması ile Türkiye'nin dilediğiniz sinema salonundan ücretsiz biletinizi satın alabilirsiniz.
  • Oğlum Bak Git

    Türkiye'de fenomen haline gelen "oğlum bak git" videosu için geliştirilen Android uygulamasıdır.
  • Taraftar TV

    Taraftar TV (Android): Türkiye ve dünyadan spor haberleri, flaş gelişmeler cebinizde!
  • Oyna Kazan

    Oyna Kazan: Onedio'dan Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması
  • TRT PepeeTV

    Pepee seven herkesin ihtiyaçlarını doyuracak olan TRT PepeeTV isimli bu uygulama Türkiye Radyo ve Televizyon kanalında istikrarlı yayınına devam eden dizinin tüm bölümlerini indirebileceğiniz bir hizmet sunuyor.