Big Farm: Mobile Harvest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, tüm zamanların en büyük çiftçisi haline geleceğiniz son derece keyifli bir simülasyon oyunudur.

Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda harabe halinde devir aldığınız bir araziyi zengin bir çiftliğe dönüştürmeye çalışacaksınız. Çiftçilik yeteneğinizin yanı sıra ürünlerinizi organik pazarlarda satarak işletme ve pazarlama yeteneklerinizi de sergileyeceksiniz.

Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda ekip biçtikçe çiftliğinizdeki yapıları da çeşitlendirebilir yeni makineler ve üretim tesislerinizi inşa edebilirsiniz. Huzurlu bir köy hayatının yanı sıra stressiz bir geçim kaynağına sahip olacaksınız. Ayrıca oyunda tüm dünyadan çiftçilerle tanışabilir fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Çiftçi kooperatiflerine katılıp etkinlikleri de takip edebilirsiniz. Ayrıca tarlanızın üzerinde gördüğünüz UFO’ların sırrını da çözmeye çalışabilir, ilginçliklere tanıklık edebilirsiniz. Sıfırdan bir krallık kuracağınız Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen huzurlu çiftlik hayatınıza adım atabilirsiniz.

Yağız Sarman

Big Farm: Mobile Harvest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, kurak bir tarladan devasa bir çiftliğe uzanan bu hikayenin bir parçası olacağınız keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, çorak bir araziden başlayıp devasa bir çiftlik kurabileceğiniz sürükleyici bir simülasyon oyunudur.

Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda bomboş bir araziyi devralacak ve ekip biçtikçe zamanla zenginleşerek çiftliği bir imparatorluğa dönüştüreceksiniz. Mısır, buğday gibi karlı tarım ürünlerinin yanı sıra tavuk, inek gibi ekonomik karşılığı olan hayvanları da çiftliğinizde yetiştirebilirsiniz.

Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda çiftçilik kabiliyetlerinizin yanı sıra yetiştirdiğiniz ürünleri pazarlarda satarak işletme bilginizi de konuşturabilirsiniz. Dayattığı sorumluluklarıyla adeta gerçek bir çiftlik yöneteceğiniz Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda çeşitli etkinliklerle de diğer çiftçilerle iletişim halinde olacak ve fikir alışverişlerinde bulunabileceksiniz.

Huzurlu bir köy yaşamı sizleri bekliyor. Ürünlerinizi sattıkça zenginleşecek yeni üretim tesisleri ve makineleri bünyenize katabileceksiniz. Ayrıca çiftliğiniz üzerinde görülen UFO’ların da gizemini çözebilir bu noktada ilginç bir deneyim de yaşayabilirsiniz. Kısacası Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununda bir çiftçinin karşılaşabileceği her şeyi görmeniz mümkün. Her an çiftliğinizi yanınızda taşıyacağınız Big Farm: Mobile Harvest mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harvest Land

    Harvest Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.
  • Jolly Days Farm

    Jolly Days Farm, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Farm Story 2

    Farm Story 2, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Farm Truck 3D: Wheat

    Farm Truck 3D: Wheat ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Milk Farm Tycoon APK

    Mobil simülasyon oyunları arasına yeni katılan Milk Farm Tycoon APK ile süt imparatorluğu kurmaya çalışacağız.
  • Farm Expert 2018

    Farm Expert 2018, içinizdeki çiftçiyi açığa çıkarabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Farm Tractor Simulator 3D

    Farm Tractor Simulator 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Farm Truck 3D: Hay

    Farm Truck 3D: Hay, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.