Big Win Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,034 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Android Big Win Basketball oyunuyla stratejik kartlar alarak rakiplerinize fark atarak favori bir basketbol takımının koçu olabilirsiniz.

Basketbol oyunu severler için Hothead Games tarafından geliştirilen Big Win Basketball'da kendimizi sıradışı bir turnuvanın içinde buluyoruz. Basketbol deyince aklınıza butonlar yardımıyla oynanan oyunlar gelmiş olabilir emsallerine oranla farklı olan Big Win Basketball kartlarla internet üzerinden oynanıyor. Eğer aktif bir internet bağlantınız yoksa malesef oynama şansınız yok.

Grafik olarak tatminkar bir görüntü kalitesine sahip olan yapımda oyuncuları özelleştirerek kendi takımımızı oluşturabiliyoruz. Standart ve premium olmak üzere 2 kart seçeneği yer alıyor ve en fazla oyun öncesi 3 kart seçerek en iyi hamlemizi yapmamız gerek.

Ayrıca maçı izleyebileceğimiz gibi direk olarak skip to end seçeneğiyle skoru görebilirsiniz. Eğer daha sonra oynadığınız maçları izlemek isterseniz team history seçeneğinden herhangi bir maça gelerek watch game demeniz yeterli olacaktır.

Android Big Win Basketball Özellikleri

  • Oyuncuları özelleştirme (isim, numara, ülke, saç/göz/ten renkleri veya yüz şekillerini)
  • Çevrim içi mod
  • Oyun içi ekipman alma
  • Takım geçmişi
  • Var olan kartları satabilme
Şükrü Erdem ÇETİNER

Big Win Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Big Win Basketball eğlenceli bir basketbol oyunudur

Eğer basketbol sporunu seviyorsanız ve bu türde oyunları oynamaktan zevk alıyorsanız Big Win Basketball oldukça hoşunuza gidebilecek ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir iOS oyunudur.

Sadece şut atma üzerine kurulu olan basketbol oyunu öreneklerinden çok farklı olan Big Win Basketball bize rakip takımlarla tam bir basketbol maçı yapma imkanı sunuyor. Hızlı ve eğlenceli bir oynanışa sahip oyunda smaçlar, 3 sayılık atışlar ve turnikelerle oyunu eğlenceli bir hale getirebiliyoruz.

Oyunun en güzel yönü dünya çapında oyunu oynayan diğer oyuncularla maçlar yapmamıza imkan tanıması. Online olarak yapacağımız bu maçlarla dünya genelinde kendimizi kanıtlayabiliyoruz.

Oyunda kendi yıldız takımızı yaratabiliyor ve diğer oyuncularla karşılaştırabiliyoruz. Bunun yanında takımımızı ve oyuncularımızı kişiselleştirebiliyor, oyuncularımızın şut, pas, blok ve diğer yeteneklerini güçlendirebiliyoruz. Facebook üzerinden arkadaşlarımıza maç teklifleri gönderebildiğimiz oyunda birçok farklı oyun modu bizleri beklemekte.

Eğer basketbol oyunlarını seviyorsanız Big Win Basketball'u kesinlikle denemelisiniz

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Win Soccer

    Big Win Soccer Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol menajerliği oyunuduru.
  • BIG WIN Baseball

    Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Football 2019

    Amerilan futbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Hockey

    Kendi kurduğunuz hokey takımının koçluğunu yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Big Win Racing

    Big Win Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Big Win Slots

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir slot makinesi oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.